Shutterstock/Door Yulia Grigoryeva

Na één dag sportschool besluit vrouw zichzelf te accepteren zoals ze is

Eigenlijk wel prima die zwabberende bovenarmen

Een mooi en inspirerend verhaal: de 27-jarige Alice besloot zichzelf al na haar eerste bezoek aan de sportschool te accepteren zoals ze is.

Alice bekeerde in slechts 3 minuten: “Ik zat op de crosstrainer en dacht ineens: mijn lichaam is prima zo. Niet perfect. Maar prima.” Even later bij het squatten wist ze het zeker: “Een bonkige jongeman probeerde me uit te leggen hoe ik de beweging het best kon uitvoeren, en dat ik het met wat minder gewicht moest proberen. Toen bedacht ik me: ik ben misschien wat te zwaar, en het vet flubbert een beetje onder mijn trui door, maar zolang ik nog de trap op en af kan lopen ben ik tevreden. Ik mag er zijn.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Is dit dan bedoeld als satire?
Zodra je satire zegt komen ze je deur intrappen.
De klokkenluider van Cambridge Analytica (en Facebook) gebruikt letterlijk deze woorden, dat ze voor de marketing je ‘innerlijke demonen’ (angst, fixatie, woede, verdrongen wensen, zoals pedofilie) ‘naar boven halen’ om op fascisten te stemmen of meer te kopen. Dat de 2 miljard leden in de eerste plaats een psychiatrische aanleg hebben staat vast voor de wetenschap. Iedereen die nu van Facebook af wil, vergeet dat er eerst die demonen moeten zijn om ze te kunnen exploiteren. Dus nu worden ze politiek, zoals bij alles wat met seks te maken heeft. Dat is de lol eraan.
In een interview met Viva zegt de hoofdredacteur van de Speld dat het forum door de Hell’s Angels bedreigd is geweest en dat mensen vooral boos worden als het om kwesties als pedofilie gaat. Pedofilie is een van de onvermijdelijke demonen van die bluffiguren met seks die niet anders kunnen en als ze kinderen krijgen (waarachter ze zich verbergen) vertwijfeld ineens een ‘moraal’ krijgen waarin ze fanatiek worden door hun agressie naar de buitenwereld te legitimeren, zichzelf en elkaar met dat soort dingen op te fokken om de toevallige passant het leven zuur te maken. Terwijl bijna honderd procent van die gevallen zich afspeelt in eigen familiekring, dus bijna nooit met vreemden.
Viva is het dus.
Niemand ervaart enige kritiek of is in staat die op te nemen zonder zijn demonen, daarom moet er op de kermis suikergoed overheen geweven worden opdat ze je niet vermoorden.
Marketing. “If you can’t beat them join them.”

Reageer
gravatar

Zelfs als ik beweer dat mensen als kinderen moeten zijn, zoals Jezus zei, denken ze aan pedofielen.
Het betekent een open geest hebben.

gravatar

Ik moet opmerken (tevens namens Corrie van Hiernaast) dat jouw bijdrage te lang is voor een reactie.

Stuur lange leutige lulverhalen naar:
[email protected].

Lange leutie lulverhalen worden in dank afgenomen als vulling van de redactionele prullenbak, behalve als het gepaard gaat met een sponsorbijdrage.

De chef Hoofdreactie

gravatar

Voor Engelstaligen die zich aangesproken voelen, maar niet waarover, een vertaling.

Corrie wrote:
“That is a fine decision Alice! My mantra is: ‘I have a beautiful body and there is nothing I need to be ashamed of.'”

gravatar

Corrie, een mens hoeft zich nooit te schamen over wat de natuur heeft gemaakt. Maar die tatoeage met de valse kop van Geert Wilders en ingebrande zinnen zoals “weg met de Marokkanen”, “de dood aan maffe linkies” en “verscheur die koran” maken jouw lijf echt bijzonder lelijk.

gravatar

Maarre dit lijkt me toch veeeeeeel meer een onderwerp voor de heer Viesmans om op te reageren dus ik zou zeggen; heer Viesmans komt u er maar in….