Utopiatv.nl

In nieuw seizoen van ANP gaan journalisten hun ideale nieuwsdienst opbouwen

De Mol geeft ouderwets nieuwskanaal een fris jasje

In het nieuwe seizoen van ANP krijgt het format een fris jasje. Een kleiner team journalisten krijgen de kans hun ideale nieuwsdienst op te bouwen op een kantooreiland. In dagelijkse tv-uitzendingen worden de minst populaire journalisten door het publiek weggestemd.

Talpa-eigenaar John de Mol is erg enthousiast over het nieuwe format. “Door de camera’s op de journalisten te richten kan publiek met eigen ogen zien als het misgaat. In tijden van ‘fake news’ hebben mensen behoefte aan transparantie. Je kan de journalisten bij wijze van spreken zien douchen. Of nou ja: je kan ze zien douchen.”

De spelregels: 20 journalisten die werken en leven op een kantoor bouwen samen de ideale nieuwsdienst op. Samen delen ze nieuws en leed. Journalisten die slecht gelezen nieuwsberichten produceren riskeren weggestemd te worden door het publiek. Als journalisten meer budget willen voor hun producties moeten ze zelf op zoek naar sponsoren. De nieuwsdienst wordt zo op een gezonde manier gedwongen meer ‘feeling’ te krijgen met de markt.

De Mol: “Het produceren van nieuws was een saaie wereld: wat journalisten die achter hun bureau zitten. Het wordt spannender als je ze 24 uur per dag filmt. De kijker ziet journalisten ploeteren om hun ideale nieuwsdienst op te bouwen onder de bezielende leiding van Terror Jaap die over ze heen kotst.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Geef het programma weinig kans. Het is toch algemeen bekend dat journalisten bij de linkse kerk horen. Hun schrijverij is de oorzaak dat door een linkse gekkie Pim Fortuyn is vermoord. ❌ Hun tijd is voorbij.❌

✅Geef mij maar het programma Utopia van SBS6. Daar gaat het over het wel en wee van gewone Nederlanders.✅

Kijk er iedere dag naar! I love it!

Corrie.

Reageer
gravatar

voorbeeld van nieuwsartikels waarmee ze komen met inspiratie van Fox:
‘John de Mol is de aardigste persoon ter wereld’
‘Wie geld wilt verdienen, kan het beste met John de Mol samenwerken’
‘Johny de Mol wil net zo succesvol als zijn vader zijn’
‘John de Mol is de mol in het nieuwe seizoen van “Wie is de mol?”‘

Reageer
gravatar

Hmm, dan kan John gaan samenwerken met Zaman!

Hun eerste editie na overname door de bezielende leiding van meneer Erdogan’s censuur had een voorpagina vol met de Heldendaden van de weledele meneer Erdogan en bovendien het grote nieuws van zijn gewonnen Nobelprijs.

Meneer Putin heeft ook van die uitgaven. Hij poseert graag in camouflagebroek en blote bast. En dan elk jaar zijn eigen TV-show, waarin hij zijn eigen heldendaden bezingt op aangeven van ‘spontane’ vragen uit het publiek.

Kan John die shows niet uitzenden? Veel interessanter dan Nieuwspoort en Ron Fresen enzo, dat is zo serieus.

gravatar

Ach wat; dat is toch allang gebeurd? Deze plechtige verbintenis wordt nog dagelijks gevierd en beklonken in de Nieuwspoort, onder leiding van de begaafde büttenredner Mark Rutte.