Gemeente Rotterdam/ YouTube

Hertelling in 10 gemeenten vond eigenlijk in 7 gemeenten plaats

‘Dit houd je altijd als je met de hand telt’

Onlangs werd gemeld dat in tien gemeenten een hertelling zou plaatsvinden van de stemmen voor de gemeenteraad. Omdat er twijfel bestond over dat getal werd een hertelling gedaan. Het blijkt nu te gaan om slechts zeven gemeenten.

Uit de hertelling bleek het in Hoogeveen bijvoorbeeld nooit tot een hertelling te zijn gekomen. “Dit houd je altijd als je met de hand telt”, vertelt Francine van Doesburg, verantwoordelijk voor het tellen van de gemeenten. Ze denkt dat de telling nu wel accuraat is gebeurd: “We hebben 5000 extra vrijwilligers ingezet voor de hertelling. Althans, dat denken we. Het moet nog worden nageteld.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wel lastig tegenwoordig, moet worden verdeeld over de Partij voor Erdogan en de Partij met 70 Maagden. Hoe moet dat nou weer?

De Partij voor de Allochtonen staat geloof ik buitenspel tegenwoordig. Niet genoeg cadeautjes meer.

De naam is ook al niet goed meer. Moet zijn Partij voor de Nederlanders met Migratieachtergrond.

gravatar

Dat de verkiezingen niet eerlijk zijn verlopen kun je op Facebook lezen.

Het is opvallend dat de hertelling waarbij het voor ? de PVV van meneer Wilders ? gunstig zou uitkomen, zoals in Rotterdam, wordt geweigerd.

Er is sprake van ‘creatief’ stemmen tellen.

Corrie.

Reageer
gravatar

Brexit zijn blijkt nu ook beïnvloed door gemanipuleer met internetdata, en dat is ook het geval in Nederland waar het volk gebrainwasht is.