Studio Speld

Langwerpig blok uit Tetris krijgt eigen spel

Goed nieuws voor liefhebbers van Tetris. Het langwerpige blok uit het klassieke computerspel krijgt een spin-off. In het spel Lineman moeten spelers proberen lijnen te maken met uitsluitend langwerpige blokken.

“We hebben onderzoek gedaan onder spelers naar het populairste onderdeel van het spel”, legt Joshua Holkov van The Tetris Company uit. “Al snel bleek dat spelers het meeste plezier voelen als ze in één keer vier lijnen vol krijgen. Dat onderdeel hebben we in Lineman beter naar voren laten komen.”

Het is niet voor het eerst dat een blok uit Tetris een spin-off krijgt. In 1994 kreeg het S-blok al zijn eigen spel. Dat werd om onduidelijke redenen geen succes.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dit is ook waar te nemen in de Amerikaanse TV-wereld.
– Aaron Kaufman gaat voor zichzelf beginnen na Fast N’ Loud.
– Paul jr Teutul vanuit American Chopper met zijn vader Paul sr (die nu failliet is).
– Frasier vanuit Cheers.

Reageer
gravatar

In de Nederlandse politiek is het ook waar te nemen.

Tunahan Kuzu en Selçuk Öztürk die na hun carrière bij de PvdA een moslim fundamentalistische partij opstarten.

Corrie.

gravatar

Maar wel met instemming en subsidiëring door Recep Tayyip himself. Tunahan (voor intimi Tuna-sandwich) is al toegezegd dat hij de toekomstige landvoogd van het Hollandse wingewest mag worden als Rutte verdreven is na het laatste referendum. Alexander Pechtold wordt (bij mandaat vanuit Ankara) tweede man onder Kuzu.

gravatar

Het s blok only spel is geen succes. Het is al bewezen dat je tetris verliest als je alleen maar s blokken krijgt en je dus altijd tetris verliest als de blokken echt willekeurig zouden zijn. Leuk die verborgen wiskundehumor die bijna niemand doorheeft

Reageer