Shutterstock.com /  Shift Drive

Opmerkelijk: man die Super Mario zou kunnen spelen zit een boek te lezen

Een zeer opmerkelijk beeld vandaag: een man die Super Mario had kunnen spelen gebruikte die tijd om een boek te lezen. Aan tijdgebrek lag het niet: de man heeft zeker twee uur lang zitten lezen, in zijn vrije tijd. Af en toe een pagina omslaan, meer deed hij niet. Waarom dan geen Super Mario spelen?

In Super Mario kan je op spannende en interactieve wijze een wereld verkennen die jou steeds beloont voor je zoektocht en inspanningen. Een team van honderden Japanners heeft jarenlang met de concentratie van monniken gewerkt om deze superspannende, levensgevende wereld tot leven te wekken.

Aan een boek heeft een betweter met een naam als Dries of Jamal een paar honderd uur geschreven zodat je de inhoud ervan zin voor zin tot je kan nemen. En toch verkoos de man het boek boven het spelen van Super Mario. De wonderen zijn de wereld nog niet uit.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik begrijp het wel, het is satire. Maar dan nog, zou ik in de titel één woord willen veranderen en een komma toevoegen:

“Verstandig: man die Super Mario zou kunnen spelen, zit een boek te lezen.”

Reageer