Studio Speld

Brian pakte de juiste hoeveelheid servetjes

Perfecte combinatie van coördinatie, fijne motoriek en grip gevonden

Nadat hij zijn bestelling over de counter van de Snackbar Oase heeft aangenomen, grist Brian altijd een handje servetjes mee voor hem en zijn tafelgenoten. Na enkele jaren van wekelijkse oefening, is het hem vandaag gelukt om precies de juiste hoeveelheid te grijpen.

De afgelopen jaren bestonden uit troosteloze pogingen die resulteerden in te weinig servetjes aan tafel, waarna een van de vrienden met saus aan zijn vingers zichzelf door de rij voor de kassa naar voren moest werken om wat extra te halen. Een deel van het nieuwe stapeltje was dan ook nog eens besmeurd met currysaus. “Erger was het toch wel als er servetjes overbleven”, legt Brian uit. “Daarvan vond altijd wel een vriendin dat het zonde is om ze weg te gooien. Dan liep ik weer weken met een stapel verlepte zakdoekjes in mijn achterzak.”

Het kost weliswaar jaren om tot de juiste combinatie van coördinatie, fijne motoriek en grip te komen, maar Brian hoopt dat de andere bezoekers van de snackbar de vaardigheid ook zullen ontwikkelen. “Het is een proces van vallen en opstaan, maar dan heb je ook wat”, zegt hij bemoedigend.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

E. Moet ik hem verlaten om hem en mij te beschermen?

A. Hij lijkt een fatsoenlijke jongen. Maar dat wil niet zeggen dat jullie bij elkaar horen. Hij is irrelevant. Je wisselende stemmingen zijn hormonaal. Voor mij was er maar 1 alternatief type anticonceptiepil waardoor ik me niet eigenaardig voelde.

gravatar

Vraag: Hoewel ik heel goede seks heb mijn vriendje en het goed tussen ons botert, heb ik van de pil een bepaalde verzuring waardoor ik kennelijk tegen iedereen aan de kassa bitcherig ben.
Hoe ga ik daarmee om?

Antwoord: Neem een eilandpas, en stuur je vriendje eropaf.