InnerVisionPRO / Shutterstock

Man met kapotte telefoon die alleen via Facebook bereikbaar is vreest sociaal isolement

‘Ik ben bang dat ik eenzaam zal sterven’

Alex Richter (33) uit Utrecht maakt zich zorgen. Zijn telefoon is kapot en hij heeft in een Facebookbericht laten weten dat hij alleen via dat medium bereikbaar is. Steeds meer van Alex’ vrienden hebben Facebook deze week echter verlaten na nieuws over het privacyschandaal rond Cambridge Analytica.

“Ik ben bang dat ik eenzaam zal sterven”, zegt Alex met een trieste blik op zijn defecte telefoon. “Mijn vrienden zullen zich eerst afvragen waarom ze niets meer van me horen, zich daarna zorgen maken en zich er uiteindelijk bij neerleggen dat ik verdwenen ben.” Hij zucht. “Vaarwel.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Jeetje mina, al die ophef over Facebook!

Meneer Zuckerberg van de Facebook heeft toch al gezegd dat het hem speet. Hij wist niet dat je het profiel van een gebruiker ook voor politieke doeleinden kan gebruiken.

Geef die man toch een kans om het weer goed te maken.✅✅✅

Corrie.

Reageer
gravatar

Hey, dat ben ik helemaal niet. D’r ziet hier gewoon iemand mijn identiteit te stelen, gewoon hier op de website van de speld, daar waar iedereen bij staat. This will not stand man!