Youtube / RTL Nieuws

Kiezers blij met winst van partijen waar ze over 4 jaar mee gaan afrekenen

Grote euforie over zege van verliezers van 2022

Kiezers door heel Nederland zijn opgetogen over de winst van de partijen die ze over vier jaar gaan afstraffen voor alle beslissingen die ze de komende periode gaan nemen. In verschillende gemeenten is de euforie over de zege van de verliezers van 2022 groot.

De 33-jarige Anikka Broesen uit Weert straalt helemaal. “Een prachtig resultaat van Weert Lokaal! Dit zijn echt de mensen bij wie ik voel dat ik straks geen goed woord meer voor ze over heb. En met zo veel zetels hebben ze volgens mij echt een mandaat om mij, en vele anderen, over vier jaar massaal van ze te laten weglopen.’

Arne van der Ploeg (52) stemde in Amersfoort op GroenLinks. Hij kijkt ernaar uit bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen die winst volkomen teniet te doen: “Het ligt nu voor de hand dat GroenLinks in het college komt. De partij kan nu haar verkiezingsbeloftes omzetten in compromissen en beleid waar we ons als het erop aankomt niet echt in kunnen vinden. We zijn klaar voor een frisse teleurstelling in deze stad.”

Irene Schulting (68) is tevreden dat D66 fors verloren heeft in Leusden. “Zij hebben hun kans gehad om te besturen, en die krijgen ze over vier jaar wat mij betreft weer, als ze de woede verwoorden die ik tegen die tijd voel over het nog te vormen college. Tenzij ik dan nog boos ben op D66 vanwege landelijk beleid, maar dat kan ik nu onmogelijk al voorspellen.”

Richard de Mos van Groep de Mos/Hart voor Den Haag laat weten ‘beretrots’ te zijn dat hij over vier jaar een gigantische schrobbering van zijn stadsgenoten mag ontvangen. “Dat terug-naar-af-gevoel, daar doe je het in principe voor.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het is heerlijk om zekerheid te hebben over de teleurstelling die je te wachten staat, en daarbij ook de zekerheid te hebben dat je je heerlijk kan afreageren door in 2022 heerlijk woest binnen de lijntjes te kleuren van de partij die je de komende periode heeft laten vallen ondanks de verkiezingsbeloften die je toch al niet geloofde,
ik krijg van die gedachte nu al kippenvel

Reageer
gravatar

Vooral niet op pro EU partijen stemmen, dit zijn landsverraders die onze belangen ruilen voor persoonlijk gewin. Het laatste wapenfeit, ons aardgas is bijna op. Weggegeven voor 0,10 cent per kubeke meter vloeibaar gas(!) door de PVDA’er Den Uyl. Nu mag u een warmtepomp installeren na 2021 die zeker 20.000 euro kost. Ook de belasting aangifte valt voor een gemiddelde huisbezitter 1500 euro lager uit. Leuk he de EU…

Reageer
gravatar

Ik zou juist wel willen stemmen op de partij die in 2022 gaat winnen.
Ik zou er ook wel een wedje op willen zetten.

Zou u mij discreet van informatie willen voorzien?

JJ

gravatar

Tip: zet tijdens kerst 2021 (dan zit toch iedereen binnen) een aantal ratten uit op verschillende plekken in uw gemeente en zorg ervoor dat ze zich razendsnel kunnen vermenigvuldigen en verspreiden. Daarmee hebt u het belangrijkste thema voor de volgende verkiezingen geschapen. Vervolgens zet u in op winst voor de Partij tegen de Rat.

gravatar

Ni Ha!

Ik hoor ook nooit iemand klagen.
Tot mijn dood ons scheidt!
(En anders dat van de klagers.)

Xi Jinping
secretaris-generaal van de Communistische Partij van China
president van de Volksrepubliek China.

gravatar

Nederlanders met een niet-migranten-afkomst zijn de verliezers.

Het jaar 2018 is het jaar dat de Turkse AK-partij is geïnfiltreerd in de gemeenteraad met de hulp van vazalpartij DENK.

Dat de Turkse gemeenschap weinig op heeft met de Nederlandse democratie hebben we kunnen zien toen de Turkse minister Fatma Kaya van Familiezaken in Nederland geweigerd werd om propaganda te maken voor de AK-partij.

Schande!

Corrie.

Reageer
gravatar

In de periode van de Weimar republiek is de NSDAP van Hitler aan de macht gekomen. Hetgeen te wijten was aan de ‘politieke correctheid’ die toen gold. Alle politieke partijen hadden dezelfde democratische rechten.

De politiek van Nederland, zoals het nu is, is te vergelijken met de Weimar republiek. Politieke correctheid is de norm waardoor een moslim fundamentalistische partij zoals DENK kan infiltreren in de politiek.

Bah!???

Corrie.