Nancy Beijersbergen / Shutterstock

Raadslid gaat vier jaar lang de wil van kiezers die op het laatste moment gewoon maar wat hebben aangekrast nauwkeurig uitvoeren

Ada de Vries is er trots op om vier jaar lang de belangen te behartigen van kiezers die eigenlijk geen idee hebben wat er speelt in Stichtse Vecht en die haar naam nu alweer vergeten zijn.

Het kersverse raadslid is gisteren voor vier jaar gekozen als raadslid en is van plan haar democratische mandaat heel serieus te nemen. De komende vier jaar gaat ze de wil van kiezers die pas drie minuten van tevoren zonder goede reden besloten op haar te stemmen heel nauwgezet volgen.

“We moeten niet vergeten hoe bijzonder het is dat we dit mogen in Nederland,” vertelt Ada. ”Er zijn zat landen in de wereld waar mensen niet eens de kans krijgen om niet de tijd te hebben om zich te verdiepen in wie er op de lijst staan en daarom maar de eerste allochtoon en als die er niet is op de eerste vrouw te stemmen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Oh wat raar zijn ze bij D66. Als het hun niet meer uitkomt schaffen ze het af. Dit gebeurde óók met het referendum. Dit noemt zichzelf dan DEMOCRATEN. Laat me niet lachen. Schijnheilige club.

Reageer
gravatar

Lagos in Nigeria is de snelst groeiende stad ter wereld en ontwikkelt zich met andere metropolen richting de 100 miljoen inwoners. Informatie van Israëli hackers en verder geen vijftig miljoen maar honderden miljoenen Facebook accounts werd gebruikt in Afrikaanse landen, en mogelijk in Nederland, in smeercampagnes. In ieder geval is de nieuwe leider van Zuid-Afrika in de lijn van Zimbabwe en Robert Mugabe al begonnen met landonteigeningen en worden veel blanke boeren alvast gruwelijk mishandeld of vermoord.

Reageer
gravatar

De methoden van Cambridge Analytica alsmede tamelijk losse en toevallige termen als nepnieuws mogen dan plots als speciaal worden gezien maar zijn allang standaard in Nederland, strategisch zijn ze zeker.