Studio Speld / Commons Wikimedia

Zwevende lijsttrekker weet nog niet tegen wie hij vandaag aangifte gaat doen

Simon van der Hart is er nog niet uit. Vandaag zijn de gemeenteraadsverkiezingen, maar de 47-jarige lijsttrekker weet nog niet tegen wie hij aangifte gaat doen.

“Ik twijfel nog heel sterk”, zegt Simon. “Ik kan aangifte doen tegen een partij, zoals Denk of de PVV, maar ook tegen een kandidaat of tegen minister Ollongren of tegen een haatimam of tegen een kiezer. Ik ben echt nog zwevend.”

Verschillende partijen hengelen nog naar de aangifte van Simon. Zo heeft de lokale VVD iets over immigranten gezegd en heeft het plaatselijke GroenLinks geopperd dat we kritischer naar ons slavernijverleden kunnen kijken.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ja, maar weer zonder stufje aan de bovenkant. Er zou toch tenminste een flesje Typ-ex aanwezig moeten zijn om twijfelaars in staat te stellen op het allerlaatste moment nog van keuze te kunnenlveranderen.

gravatar

Alleen zo jammer dat meneer Wilders meestal vóór de rijke elite stemt en tégen de “gewone” Nederlander. Is toch weer een klein minpuntje.
rijnlandmodel.jouwweb.nl

gravatar

Stem SP op Emile Roemer. Dat is een no-brainer. Dat niet iedereen dat doorheeft! Ik ga zo op hem stemmen! Er zouden geruchten zijn dat die er niet opstaat, maar dat is allemaal onzinnieuws.

Reageer