Studio Speld / Shutterstock

Nieuwe arrestatie Interpol mede mogelijk gemaakt door Duo Penotti

Duo Penotti, dubbel lekker in een potti!

Na maanden intensief politiewerk wist Interpol eindelijk een lang gezochte drugscrimineel te arresteren. De arrestatie werd mede mogelijk gemaakt door Duo Penotti. Duo Penotti, dubbel lekker in een potti!

De drugscrimineel wist zich lang verborgen te houden in een bunker in Zuid-Georgië. Nadat al een paar weken vermoedens bestonden over zijn verblijfplaats, werd de crimineel vanochtend opgepakt door een team van 5 speciale agenten en een donker en een wit kind.

Woordvoerder Brechtje van Overeem van Penotti Nederland is blij met de geslaagde samenwerking tussen de hazelnootpastafabrikant en de internationale politie-organisatie: “Interpol heeft een enorm bereik en weet een lastige doelgroep te bereiken met een positieve boodschap van internationale veiligheid. Als je daar als merk je naam aan kunt verbinden, dan is dat natuurlijk fantastisch. We zijn Interpol erg dankbaar voor hun harde werk.”

Interpol-directeur Jürgen Stock wist al snel dat hij in zee wilde met de Nederlandse broodbelegspecialist: “Interpol werkt graag samen met integere merken die de wereld willen verbeteren, zoals tabaksfabrikanten, de farmaceutische industrie en de FIFA. De campagne van Duo Penotti gaat over verschillende kleuren, dan is het mooi dat we met een SWAT-team aandacht voor diversiteit kunnen vragen. Dat ik nu op mijn kantoor een jaarvoorraad potten hazelnootpasta heb liggen is dan gewoon een leuk extraatje.”

De samenwerking tussen de veiligheidsdienst en hazelnootpastafabrikant stopt niet bij deze arrestatie, vertelt Van Overeem: “Binnenkort komen we met geweldig nieuws, maar daar mag ik om veiligheidsredenen nu nog niet te veel over zeggen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Geachte CEO van De Speld

Mag ik opmerken dat Interpol niet arresteert, maar alleen coördineert? Enige leden van uw redactie bezondigden zich dus aan nepnieuws.

Derhalve raad ik u aan om de redacteuren Jochem van den Berg en Peter Buurman met onmiddellijke ingang te schorsing zonder doorbetaling van hun armzalig salaris.

De chefhoofdreacteur

Reageer
gravatar

We moeten naar zwarte EN witte negers!
Voor de balans.
Meer negeralbino’s!!

Laten we hopen dat die zwarte ze dan weer niet opeten, ofzo.
Heeft iets met bijgeloof te maken.

gravatar

Corrie, Corrie, Corrie toch. Wat moet ik toch met jou? Jij bent niet leuk.
En Geert komt er hier niet in, al krijg je pretogen van zijn grievende woorden.

Jouw mama