Youtube / Het Parool

Arrogante Holleeder weigert tijd vrij te maken voor fans

Selfie met superster zit er niet in

Urenlang stonden ze voor hem in de rij. De fans van Willem Holleeder zijn dagelijks aanwezig bij zijn proces, maar de superster weigert tijd voor ze vrij te maken. Na afloop van de zitting laat hij zich omringd door bewakers in een busje afvoeren, zonder eerst even met de mensen op de foto te gaan.

“Ik vind het echt ontzettend jammer”, zegt Isabel van Kessel (18). “Ik stond vanochtend al om 5.00 uur voor de rechtbank. Natuurlijk was het een mooie show, maar ik wilde ook een selfie met Willem. Het is misschien wel zijn allerlaatste publieke optreden. Dan hebben wij als fans wel recht op een beetje aandacht.”

Volgens showbizzdeskundige Fiona Hering is juist de onbereikbaarheid misschien ook wel de aantrekkingskracht van zo’n ster. “Als iemand als Holleeder zich gewoon tussen de mensen begeeft en bijvoorbeeld bij een televisieprogramma als College Tour gaat zitten, is de magie er snel af.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De critici zijn lyrisch. Er wordt unaniem over een ‘Topshow’ gepraat en geschreven. Mede daarom heeft het Openbaar Ministerie er een paar optredens aan weten te plakken. Voor het voorprogramma is de band No Surrender plus diens leider uit Emmen gecontracteerd.

Reageer
gravatar

Willem had geen tijd voor zijn fans en de pers, want hij wilde zijn geliefde zus Astrid knuffelen en beterschap wensen met haar gekneusde schouder voordat ze op de beschermde getuigenbank zou plaatsnemen.

Reageer
gravatar

Je kunt beter een selfie met superster meneer Wilders van de PVV maken. Hij heeft ook bewaking ,?helaas?, maar hij neemt wel de tijd voor je om een selfie met hem te maken.

Ook leuk.??

Corrie.

Reageer
gravatar

Daar heb je Corrie weer met haar zoveelste liefdesverklaring. Ik weet het zo onderhand wel.

Moet ik meer zeggen?

Bijvoorbeeld dat Geerts bewakers er speciaal zijn om lelieblanke Nederlanderse rechtsextremisten te selecteren, die tien seconde de tijd krijgen om met Corries narcistische geliefde een fotootje te maken.

Nee, ik behoef niets meer te zeggen.

De heer Steeds