RTL Late Night / YouTube

AIVD: stem ja, dan regelen wij die dickpics van John Ewbank

Ja-kamp voor sleepwet start nieuwe campagne

Het Ja-kamp voor de sleepwet is een nieuwe campagne gestart om het thema dichter bij de mensen te krijgen. AIVD-directeur Rob Bertholee: “Wij beloven dickpicks van John Ewbank, als Nederland volgende week vóór de nieuwe wet inlichtingen- en veiligheidsdiensten stemt.”

“We kunnen wel zeggen dat de nieuwe wet cruciaal is voor de staatsveiligheid, maar Nederlanders vinden het veel belangrijker om intieme foto’s en video’s te zien van bekende Nederlanders of handbalsters. Nou, dat is natuurlijk geen enkel probleem,” aldus Bertholee.

Veel kiezers zijn enthousiast over de belofte, maar er klinkt ook kritiek. Rejo Zenger van Bits of Freedom: “Niet iedereen zit te wachten op een pieleprent van John Ewbank. De AIVD zou ook naar die geluiden uit de samenleving moeten luisteren. Wat nou als je liever een dickpic van Art Rooijakkers wil zien?”

Bertholee onderschrijft dat niet iedereen op de fallus van John Ewbank zit te wachten, maar benadrukt dat hij meer te bieden heeft: “Rick Brandsteder, Arjen Lubach, of gewoon die leuke collega: we hebben een behoorlijke database. Schrijf gewoon de naam van de persoon wiens geslachtsapparaat je wilt zien onderaan het stemformulier, dan zorgen wij dat het in orde komt.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Iedere campagne om de sleepwet erdoor te krijgen is geoorloofd. Zelfs dickpicks van Rutte mag van mij. Als het er maar doorheen komt.

Happy days are coming. Het is een kwestie van tijd totdat meneer Wilders van de PVV onze minister president wordt. Dan kunnen we de sleepwet gaan gebruiken om bevolkingsgroepen af te tappen zoals moslims en linkse gekkies. Jullie dagen zij geteld!?

We kunnen dan een bevolkingsbetrouwbaarheidsscore (Sociaal Krediet Systeem) gaan invoeren. Zoals de Chinezen nu al doen.

Krijg het er warm van.?‍♀️?‍♀️

Corrie.

Reageer
gravatar

Vanessa de vrouw van Donald Trump Jr. is in ieder geval veilig nadat ze maandag een poederbrief open had gemaakt.

gravatar

Ach er is genoeg gratis porno op internet, ik zie niet wat de AIVD daar aan toevoegt. Het wordt wat anders als ze me kunnen vertellen wat de zwakke plek is van ‘miljonairs bij u in de buurt’.

Reageer
gravatar

Als dat wormpje van die Ewbank in een database staat, zal dat slangetje van Pik van Hiernaast er wel boven staan. Het joch dweept hier al jaren met Lulletje Wilders met zijn slaafse volgers zodat daar iedere dag alle alarmbellen afgaan.

Reageer
gravatar

Nichie, zeker gezien in de sauna. Maar je hebt gelijk, ik kan mij niet voorstellen dat de heren van de AIVD daar belangstelling voor zouden hebben. Ze kunnen zich beter met dikke winterpenen onledig houden.