Bron RTL-Nieuws

Kuzu trots op dubbele identiteit: ‘Ik ben matennaaier én huichelaar’

Denk-leider weigert te kiezen

Tunahan Kuzu is het zat: hij wil niet gedwongen worden te kiezen tussen zijn twee identiteiten. De Denk-leider voelt zichzelf een matennaaier én een huichelaar. “Ik ben trots op mijn dubbele identiteit.”

Volgens veel andere huichelaars zou Kuzu zijn kwaadsprekerij moeten opgeven, maar dat weigert hij: “Ik ben een matennaaier in hart en nieren. Collega-Kamerleden op de Turkse televisie in een kwaad daglicht stellen hoort nu eenmaal bij mij. Daar kan ik geen afstand van doen.”

Tegelijkertijd houdt de Denk-leider ook vast aan zijn huichelaarschap. “Andere matennaaiers willen dat ik ophoud met mijn schijnheilige gezwets over verbinding in de samenleving. Maar ik zie niet in waarom dat niet hand in hand kan gaan met laster.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Passen jullie wel op met openlijke kritiek op Tuna (sandwich) Kuzu? Hij is nu nog alleen de officiële woordvoerder van Recep Tayyip E. in diens wingewest, maar als deze R.T.E. zich kwaad maakt, stuurt hij de rest van zijn Gülen-bevolking naar Nederland. Rechtstreeks in de bijstand. Bevriend staatshoofd, of niet. Dus: “Watch your step”.

Reageer
gravatar

Over Desi Bouterse gesproken: is al bekend waar Desi asiel aanvraagt als hij veroordeeld wordt voor de December-moorden of desnoods voor zijn leegtrekken van de Surinaamse economie? Panama of de Kaaiman Eilanden of een leuke offshore-constructie daar in de buurt? Sint Maarten desnoods?

gravatar

Dat is”t ‘m nou juist. Erdogan is intussen al weer begonnen aan de voorbereidingen van de volgende genocide: die op de Koerden. Maar met Nederland als tijdelijk (1 maand) voorzitter van de Veiligheidsraad hoeft hij niet bang te zijn op de vingers te worden getikt. We hebben genoeg reden om ook nu weer de andere kant op te kijken:
1. al onze olie-leveranciers zijn Soennieten, net zoals Erdogan,
2. De meeste Nederlandse Turken, of Turkser Nederlanders zijn fanatiek aanhanger van (en onvoorwaardelijk trouw aan) Erdogan
3. dus met zo’n twee-en-een-half miljoen Turken in Nederland kunnen we ons geen diplomatieke faux pas meer veroorloven en
4. Kuzu is door Erdogan persoonlijk benoemd tot landvoogd in Nederland en hoofd van de schaduwregering.

gravatar

Wacht maar eens af tot die Kuzu zijn gebit uit zijn mond haalt en zijn pruik afzet. Je zal raar staan kijken!

Kuzu en Wilders zijn de Ushi en van Dijk van De Tweede Kamer.

Reageer
gravatar

Wat een fijn artikel. Zo lees ik ze graag. Eindelijk eens niet een artikel van De Speld waar het eens niet over onze Oranjehelden gaat met de bedoeling om ze af te zeiken.

Dank je wel De Speld!
????? Jullie zijn toppie. ????

Corrie.

Reageer
gravatar

Beste mevrouw Corrie die er hier met haar reactie altijd naast zit,

Een held is iemand die met gevaar voor eigen leven een of meer mensen redt. Dat ze daardoor een oranje huidskleur zouden krijgen is mij onbekend.