YouTube - Voetbal Inside

Van der Gijp voelt zich diep vanbinnen een lul

'Ik worstel hier al heel mijn leven mee'

Nederland kent René van der Gijp al jaren als een vrolijke grappenmaker. Dat is echter slechts een rol die hij speelt. Eigenlijk voelt hij zich diep vanbinnen een lul.

“Ik denk dat ik het al mijn hele leven weet”, zegt Van der Gijp. “Als kind voelde ik al een onweerstaanbare drang om mensen belachelijk te maken als ze afwijken van de bekrompen norm die ik hanteer. Ik dacht dat het wel overging, maar dat is niet zo.”

Van der Gijp omschrijft zijn leven als één grote worsteling met zijn identiteit. “Natuurlijk wilde ik dat het anders was. Niemand wil aan zijn omgeving moeten uitleggen dat hij een ontzettende eikel is. Maar ik kan het niet veranderen, dit is wie ik ben.”

Sinds de uitzending van Voetbal Inside afgelopen week, gaat Van der Gijp openlijk als hufter door het leven. “De reacties zijn geweldig. Van Johan, van Jan, van mensen in het land. Ik ben ongelofelijk trots op mezelf.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Transgenders hebben dit soort humor juist nodig. Ze worden al uitgekotst door hun familie, verlaten door hun vrienden, uitgelachen door buurtgenoten, en dan verliezen ze ook nog vaak hun baan. Omdat hun zelfmoordpercentage, van 3 tot 4 keer hoger dan het Nederlands gemiddelde, absoluut niet hoog genoeg is, moeten er op tv ook nog sublieme grappen gemaakt worden waardoor transgenders zich voorgoed onsterfelijk belachelijk voelen en echt nooit meer de straat op kunnen.

Reageer
gravatar

ik vind echt dat er veel grappen gemaakt kunnen en mogen worden over alles.
Hans Teeuwen bijvoorbeeld geweldig!
Maar om iemand zo kort erna te kakken te zetten voor de lolbroek te willen zijn te kosten van een andermans gevoelens,compleet schijt aan die gene hebben die iets dappers neerzet, wat een lul die meneer gemak van der Gijp

Reageer
gravatar

Ik begrijp dat met het verwijderen van de ballen ook het gevoel voor humor wordt verwijderd.

Tja misschien was dit een ietwat lompe actie maar als je er geen grap over mag maken dan kunnen we beter stoppen met dat LGBT gebeuren.

Reageer
gravatar

Mevrouw HA-HA van der Gijp speelt toch een rol in dat programma wat ik nooit zie samen met die vieze harige rookmeneer?

Een programma dat ‘voetbal inturnessjunnel’ ofzo heet maar over hun eigen ego’s gaat?

Reageer
gravatar

Correctie: Beste Ex (van wie?),

PS
Meneer Steeds is inmiddels in De Speld berucht vanwege zijn taalfouten. Ik verzoek u om hem een beetje te ontzien, want hij wacht al anderhalf jaar op zijn integratietoets.

gravatar

Het programma is een beetje een variant op Top Gear in Engeland over auto’s. Ze zeggen al die dingen die ze in Duitsland niet mogen zeggen omdat die de oorlog verloren hebben.