NOS / Youtube

Rutte spreekt Nederland vanavond toe over situatie Veronica Inside

Premier Mark Rutte geeft vanavond een televisietoespraak over de situatie die is ontstaan rond Veronica Inside. De minister-president wil de natie toespreken over de crisis die het land inmiddels al dagen in de greep houdt.

De verwachting is dat Rutte geen makkelijke boodschap heeft. “Hij zal heel duidelijk willen maken dat Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee onder ons zijn, en voorlopig niet weg zullen gaan”, voorspelt mediadeskundige Mark Koster. “Dat is voor veel mensen best pittig.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het zal inmiddels wel uitgelekt zijn, maar ik ga dus 2 keer per week aanschuiven bij Johan, Rene en Wilfred. Gewoon slap mee ouwehoeren en als er een doelpunt valt juich ik door driewerf hoera te fluisteren

Reageer
gravatar

Komt Irma ook ? Want anders is er niks aan. Ik ben benieuwd hoe ze 3 rare mannen uitbeeldt die vechtend over de grond rollen.

Reageer
gravatar

De onbeschofte en jaloerse identiteitjatter kan het niet laten. Het is een ware ziekelijke obsessie. Ik heb morgen middag nog wel ergens een gaatje in mijn volle agenda.
Ik raad hem dringend aan om gebruik te maken van de uitnodiging van dr Hersenkraker.

gravatar

Er zijn hierboven twee verschillende reaguurders die elk dezelfde agenda met gaatjes lijken te hebben.
Het ware goed dat de Commissie Identiteitsfraude hier eens naar zou kijken.

gravatar

Eindelijk laat onze staatshoofd zn stem gelden. Ben benieuwd wat hij gaat zeggen want hij gaat binnenkort met akwasi en kopz om de tafel over het zogenaamde rascisme die wij blanken/witten niet voelen en ervaren. Maar door het ruttebeleid gaan we nu rascisme ervaren. Gezien de beelden dat witte meisjes in elkaar worden geslagen door zwarten, ben ik benieuwd wat onze onze zgn staatshoofd hiervan vindt. En ohja rutte, vergeet niet onze witte groep uit te nodigen “virus waanzin” want dan is het eerlijk spel.

Reageer