Man opgenomen in ziekenhuis met een tiny house in zijn anus

Hij was naakt zijn dak aan het schoonmaken toen hij op het tiny house viel

Artsen op de intensive care van het Prinses Amalia Ziekenhuis in Emmen keken vreemd op toen er afgelopen weekend een man werd opgenomen met een vreemd object in zijn achterste. De man had zich bij het ziekenhuis gemeld omdat hij last had van zijn anus, bij controle bleek er een heel tiny house vast te zitten in zijn endeldarm.

Op röntgenfoto’s is te zien hoe de efficiënt gebruikte woonruimte vastzit in de darm van de man. Hoe de alternatieve woontrend daar terecht is gekomen is niet duidelijk. Volgens de man zelf was hij naakt zijn dak aan het schoonmaken toen hij ongelukkig op het tiny house ten val kwam.

Het monumentale werk 100 jaar De Speld – Deel I is nu verkrijgbaar, bestel het hier.
9 van de 10 tandartsen raden dit boek aan.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik weet het niet, lieve mensen. De afgelopen paar weken is er nogal eens creatief omgesprongen met sluikreclame voor Ravensburger en ik denk ook dat na dit artikel weer vele kinderhartjes sneller zullen kloppen en de vraag aan mammie of pappie gesteld zal worden of zij ook in aanmerking kunnen komen voor zo’n huisje.

Reageer
gravatar

Vervang hier huis door shampoofles en ‘uitglijden van het dak’ door ‘overvallen langs een snelweg’ en je hebt niet eens satire.. volgens de patient op de 1e hulp bij de Radboud dan, een aantal jaar geleden.

Enfin. “Oost west thuis best” krijgt zo ook weer een hele nieuwe betekenis

Reageer
gravatar

Nee, een proefpersoon uit de uitkeringssfeer die door het wegvallen van huur- en zorgtoeslag kleiner moest gaan wonen.