YouTube / In the air

Hans Zimmer maakt soundtrack nieuw seizoen Oppassen!!! en nu is het een meesterwerk

Wij mochten alvast de eerste aflevering zien

Goed nieuws voor televisieliefhebbers: Oppassen!!! komt terug op televisie. Het nieuwe seizoen van de klassieke VARA-comedy krijgt een soundtrack van Hans Zimmer en is dus officieel een meesterwerk. Wij mochten alvast de eerste aflevering zien.

“Heb jij gisteren Chinees gegeten?” vraagt opa Willem tijdens de hypnotiserende openingsscène. De zoete vioolklanken zwellen zachtjes aan. “Ik wel,” zegt hij tenslotte, en laat een knallende scheet ontsnappen. De blazers vallen in, het orkest gaat nu helemaal los. “Tering hé, heeft er iemand de broekhoest?” galmt huisvriend Harry, die plotseling komt binnenvallen. De trommels leggen een krankzinnig ritme neer dat de kijker het gevoel geeft opgejaagd te worden door een dolle (maar muzikale) hond. “Ik heb het aan mijn darmen,” giert opa Willem nu. Ongelooflijk. Wat een serie. On-Nederlands goed.

Het monumentale werk 100 jaar De Speld – Deel I is nu verkrijgbaar, bestel het hier.
9 van de 10 tandartsen raden dit boek aan.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ook erg leuk was Broertje Dood. Over de familie Groenteman die iedere vrijdag een zak patat voor vijf personen en zes kroketten haalde, toen plots grote broer Piet aan leukemie overleed en beloofde terug te komen als bromvlieg.

Reageer