PixieMe / Shutterstock.com

Snel rijk blijven? Investeer niet in bitcoins

Jasper stak zijn spaarcenten niet in bitcoins en heeft ze nu nog steeds

Snel heel veel geld houden is niet langer meer een onbereikbare droom. Sinds de markt voor cryptocurrencies in elkaar aan het storten is steken meer mensen hun spaarcenten niet in bitcoins om makkelijk rijk te blijven.

Wij spraken met Jasper van Baasbank. Hij stak in november geen 5000 euro in bitcoins en heeft op dit moment nog steeds 5000 euro. “Toen een vriend me een paar maanden geleden vertelde over cryptocurrencies ben ik er me een beetje in gaan verdiepen. Al snel ontdekte dat je geld niet omzetten in bitcoins een hele makkelijke manier is om al je geld te behouden. Ook ethereum en ripple heb ik links laten liggen. Dat betaalt zich nu uit.”

Toch is Jasper zeker niet alleen gedreven door geldzucht. “Ik blijf ook uit de buurt van bitcoin omdat ik er oprecht niet in geloof. Ik weet zeker dat dubieuze libertarische luchtkastelen niet het betaalmiddel van de toekomst worden. Let op mijn woorden: over een paar jaar betaalt nog steeds niemand ermee.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Helaas. Doordat de inflatie hoger ligt dan de spaarrente, kan je alsnog minder kopen met je geld.

Als je nou in tegenstelling tot Jasper wèl €5000 in bitcoin had geïnvesteerd in november, dan had je nu €5500.

gravatar

inderdaad dom. Het beste kan je investeren in de autobiografie van de heer Roemer. Ik heb er 25000 euro in belegd en dat boek zal echt goed verkopen, want ja: het gaat wel over Roemer

Reageer
gravatar

Tja en als Jasper van Baasbank een paar maanden terug wel 5000 euro had ingezet, dan had die nu denk ik ongeveer 10.000 gehad 😛

Reageer