Gregg O'Connell / Flickr.com

Hoe is het toch met: die gast van de middelbare school die altijd een zweetrug had?

Wij zochten het uit

Vroeger had hij een zweetrug, zat hij bij je op school en was hij pas rond het zesde lesuur opgedroogd. Hier en daar na de jaren in zijn gezelschap schiet hij je nog af en toe even door het hoofd: als je eigen rug na een stuk fietsen wat nattig is, die keer dat je een watervalletje zag in Zuid-Frankrijk, of als je langzaam een druppel langs een bloempot ziet druipen. Dan vraag je je af, hoe zou het nu toch met hem en zijn toentertijd veelal vochtige achterzijde gaan? Wij zochten het uit.

“Nou, ik heb sinds kort mijn eigen bedrijfje en het loopt erg goed”, vertelde hij ons opgewekt. “Ik woon al een tijdje samen met mijn vriendin en we hebben plannen om te gaan trouwen. Ja, het gaat eigenlijk erg goed met me.”

Zo dan, je leest het, het gaat hartstikke goed met hem! Maar hoe gaat het eigenlijk met jou?

Het monumentale werk 100 jaar De Speld – Deel I is nu verkrijgbaar, bestel het hier.
9 van de 10 tandartsen raden dit boek aan.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ja gaat heel goed met me , dank je.

Die zweetrug van de middelbare school was na mijn schooltijd direct over toen ik mijn rugzak verwisselde voor een aktekoffertje. Had ik jaren eerder moeten doen.

Reageer