Bron: Flickr - ING Group

Verkoolde Jan-Peter Balkenende neemt het op voor Pete Hoekstra

'Er zijn ongetwijfeld gevallen bekend waarin politici in brand zijn gestoken'

De Amerikaanse ambassadeur Pete Hoekstra is direct bij zijn aantreden onder vuur komen liggen om uitspraken waarin hij zei dat in Nederland auto’s en politici in de brand werden gestoken. Volgens Nederlandse journalisten is dat een flagrante leugen, maar Hoekstra heeft steun gekregen uit onverwachte hoek. Een zwartgeblakerde Jan-Peter Balkenende deed in het achtuurjournaal zijn verhaal.

“Er zijn ongetwijfeld gevallen bekend waarin politici in brand zijn gestoken, maar ik weet niet of het verstandig is om in detail te treden”, aldus de grotendeels verkoolde oud-minister-president.

Het monumentale werk 100 jaar De Speld – Deel I is nu verkrijgbaar, bestel het hier.
9 van de 10 tandartsen raden dit boek aan.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ze hebben nu na Albert Heijn in samenwerking met de krachten van het kwaad de post bij een evangelische boekhandel ondergebracht waar de gelei nog dikker is, een van de meisjes achter het loket letterlijk even veel substantie in de rondte als in de lengte. Een feestje en eindeloos geslijm om in die navel van elkaar te komen met eindeloos getob over een wenskaart terwijl ze daarna met jou steeds een fout maken en extra bitchy zijn. Eén groot intrige.
Hier zijn ook van die pedofielenverhalen begonnen in de kerk tegenover ze waar de dominee het blijkbaar deed met een minderjarige.
Die typen die zo dom zijn dat ze steeds fouten maken in de kleinste dingen, in de kliek die zich continu krampachtig aan de regels moet vasthouden om niet in zeven sloten tegelijk te lopen. Daarom is de religie zo belangrijk voor ze. Er gaat een constante dreiging van uit bij iedere gedachte en beweging.
Het waren nanny’s van mijn zus. Een van hen kwam in het tehuis te werken tegelijk toen mijn moeder daar kwam. Die kwam daar na een paar weken om door een foutje. Wat zal die ma geleden hebben.

Reageer
gravatar

Maastijt hepfestig da plietsie teegstootje moekun. Ook minfonwijs sprakda oof. Tweekaam ‘spuitspel zet: deecraasie heevfaalt. Kanknie mooimaak dantis. Kwestfan nommenwaden, moewel ftsoenluk blijf!

Reageer
gravatar

Dat heb ik nooit gezegd!
Nepnieuws!!

Toch gezegd?
Geen nepnieuws?

Nee, ik bedoelde dat ANDERE nepnieuws.

Euhh…

Ik vond de voorgaande conversatie spijtig.
(Denken ze nu dat ik spijt heb getuigd?! Ik hoop het maar.)

Dames & heren, het gaat niet om mij,
maar om het land dat ik vertegenwoordig!

Jan Peter
(Peet voor vrienden)

Reageer