Bron Flickr - European People's Party - CC 2.0

Eurlings: ‘Groot respect voor mijn moedige beslissing’

'Het siert mij dat ik de eer aan mijzelf heb gehouden'

Camiel Eurlings heeft groot respect voor zijn beslissing om af te treden als IOC-lid. “Dit is een moedig besluit. Ik heb de eer aan mijzelf gehouden en dat siert mij. Het is chic dat ik de koninklijke weg bewandel. Ik wil mijzelf graag bedanken voor mijn grote inzet.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Robin Linschoten en Camiel Eurlings starten samen een nieuwe partij: Alles is voor Bassie.
Hulde voor de moed en het nimmer tanende vadertasliefde!

Reageer
gravatar

Meelevend met deze ex-IOC prominent heb ik een suggestie over diens loopbaan- voortzetting. Bij enkele motor clubs wordt naar een nieuwe voorzitter gezocht. Wellicht strekt zijn ervaring met pittig ‘wederzijds handgemeen’ tot aanbeveling !

Reageer
gravatar

Waarom nou ook hier weer die verstrengeling van onder- en bovenwereld? En Camiel heeft tot dusver alleen ervaring in het slaan van weerloze vrouwen, niet van gehelmde baardapen. Dus een positie als zilverrug (Alfa-dier) is hem niet op het lijf geschreven . Maar misschien zitten er in de leder-uniformen van voorzitters wel een stel ballen ingenaaid, naast de holsters en heroïne-zakken.

gravatar

Neen, neen en nog eens neen driewerf neen: Camiel is niet zo opgevoed, zijn ouders hebben hem niet geleerd om vrouwen te mishandelen. Dat heeft hij helemaal zichzelf geleerd, deze autodidact. Bij de KLM mocht hij -in de tijd van de baas (hijzelf, dus)- naar hartelust oefenen op stewardessen, speciaal de categorie grondstewardessen, het op één na laagste echelon in de KLM-hiërarchie.

gravatar

De vraag van zijn lief was of hij misschien wel ho.. was en niet hete…. En dat is een heel andere invalshoek voor de beoordeling agressie van dit mannetje.

gravatar

Nou Bas, ‘he’, ‘ho’ is allemaal zo vreselijk 2017. Anno 2018 is gewoon ‘bi’ de norm, of nog beter LGBT; dat is politiek correct en alle ‘gaten’ zijn gedekt. Alleen in Turkije en Qatar ligt dat wat moeilijker.

gravatar

Camiel bewijst dat je zonder kwaliteiten een ministerie kunt leiden, alsmede een luchtvaartmaatschappij en IOC-lid kunt worden. Nu is Schiphol aan de beurt!

Reageer
gravatar

Ceurlings zal binnenkort wel burgemeester worden. Met name in Limburg, Brabant en Gelderland staan een aantal vacatures open waar niemand naar toe wil. Aangezien Ceurlings elders overal is uitgekotst zou ‘ie met een flinkse lobby door een CvK van CDA-huize ergens weggezet kunnen worden.

Reageer
gravatar

Née hij wordt de opvolger van Flats Timmerfrats, de grootste eudeltuut van Bruxelles, die binnenkort President de Verenigde Aapjes wordt