YouTube - TheRichest

De belangrijkste goede voornemens van wereldleiders

Kim Jong-un: 'Vaker de hond uitlaten'

Iedereen heeft goede voornemens, zelfs onze wereldleiders, hoe perfect ze misschien in de ogen van de gewone man ook zijn. De Speld belde een rondje om erachter te komen wat zij in het nieuwe jaar willen verbeteren.

Theresa May
“Ik wil meer contact maken met mijn buren. Dat is belangrijk nu we door sociale media steeds meer gevangen zitten in onze eigen bubbel. In het nieuwe jaar prik ik de bubbel door en laat ik mijn omgeving merken dat we samen verder moeten.”

Kim Jong-un
“Vaker de hond uitlaten. Het geeft toch rust, het is een moment van reflectie, zo’n ommetje met een trouwe viervoeter. Als je in de ogen van zo’n beest kijkt, besef je waar het in de wereld echt om draait.”

Henk Krol
“Ik ga vaker bij het CPB langs om ze te helpen met hun rekensommetjes. Ze kunnen daar wel wat hulp gebruiken. Ja, ik nam me dat vorig jaar ook al voor, maar dit jaar ga ik het echt doen. Beloofd.”

Angela Merkel
“Meer mensen toelaten in mijn hart. Ook al zeggen andere mensen van niet. Ich schaffe das.”

Rodrigo Duterte
“Stoppen met moorden. Nare gewoonte.”

Vladimir Poetin
“De grens opzoeken. Als je stappen wil maken, moet je immers risico’s nemen. Je weet nooit wat er dan kan gebeuren in een jaar.”

Xi Jinping
“Een abonnement op de sportschool nemen én gezonder eten. Ik ben immers de jongste niet meer. En ik wil toch op een mooie manier oud worden. Dan moet je goed voor je lichaam zorgen. Je lichaam is een tempel.”

Recep Tayyip Erdogan
“Vaker de krant lezen. Gewoon even lekker, ‘s ochtends, kopje koffie erbij, momentje voor mezelf weet je wel. Volgens mijn vrouw ben ik veel te gejaagd, dus ik ga vanaf 1 januari echt even de tijd nemen voor de bladen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Tip voor Kim Jong-un en Xi Jinping: bezuinigen op microfoons!

1 is normaal gesproken genoeg, 2 is aardig als reserve, maar 7?
Wordt het dan 7x zo belangrijk, of gaat het dan ook 7x zo hard? (Oei!)

Reageer
gravatar

“Veel beloven en weinig geven doet een volk in vreugde leven” dat is al jaren mijn motto.
Net zoals: “om een multinational van verlies te behoeden mag het volk bloeden”.

Reageer
gravatar

Het beste van het voorgaande jaar is opgeheven tot het niveau de bovenaardse krachten van een Maitreya aan te vechten als een soort arrogantie of poging tot onderdrukking van bovenaf naar de kleine man. Enkel Rotterdammers zijn hier volledig serieus in, net zoals de Duitsers die hun aanleg tot fascisme dan maskeren met geadopteerde zwartjes maar in gelijkheid mogelijk nog onderworpener zijn geworden dan in hun voormalige gekweel voor autoriteit.

Reageer
gravatar

Kim Jong-un zit tegenwoordig bij Thuisbezorgd.kp.

Kim Jong-un, voor al uw kroketten!
Wat, raketten?!

En de kroketten at hij zelf?
Nee Zwitserse kaas, exclusief ingevlogen.

Reageer
gravatar

Kim Jong Un: neemt zich voor niet langer meer familieleden en getrouwen te laten doden met een luchtafweerkanon: want ook hij gaat in 2018 bezuinigen en doet dit voortaan met het duurzaam dubbelloops jachtgeweer dat hij gereserveerd had voor DJ Trump.

gravatar

Donald J. Trump: plant dit jaar – i.t.t. zijn oorspronkelijke verkiezingsbelofte- geen ‘overleg’ met zijn dochter Ivanka, zelfs niet die volgens de door hem gedicteerde Consential Sex Act (wederzijds vrijwillig), maar besluit zich te verdiepen in de leer van Adam Smith en Sigmund Freud, op het niveau van Begrijpend Lezen, groep 4.

gravatar

Mark Rutte: (door het tijdelijke lidmaatschap van de Veiligheidsraad toch een aspirant wereldleider), neemt zich voor in 2018 eindelijk de navelstreng met zijn moeder te laten doorknippen,, een gewaagde tattoo te laten zetten door Henk Schiffmacher (Fuck Marianne Thiemstra) en een grondwetswijziging te realiseren die bij elke verkiezing de VVD als grootste partij aanwijst, ongeacht het aantal behaalde zetels.

gravatar

omdat hij geen goed voornemen heeft. Zelf mis ik Emile Roemer in dit lijstje. Volgens mij was zijn nieuwe voornemen om Lillian Marijnissen te overtreffen