YouTube - TheRichest

De belangrijkste goede voornemens van wereldleiders

Kim Jong-un: 'Vaker de hond uitlaten'

Iedereen heeft goede voornemens, zelfs onze wereldleiders, hoe perfect ze misschien in de ogen van de gewone man ook zijn. De Speld belde een rondje om erachter te komen wat zij in het nieuwe jaar wil
Word nu Vage Kennis voor onbeperkte toegang. Of registreer je als gast. Log hier in als je al Vage Kennis bent.

Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Tip voor Kim Jong-un en Xi Jinping: bezuinigen op microfoons!

1 is normaal gesproken genoeg, 2 is aardig als reserve, maar 7?
Wordt het dan 7x zo belangrijk, of gaat het dan ook 7x zo hard? (Oei!)

Reageer
gravatar

“Veel beloven en weinig geven doet een volk in vreugde leven” dat is al jaren mijn motto.
Net zoals: “om een multinational van verlies te behoeden mag het volk bloeden”.

Reageer
gravatar

Het beste van het voorgaande jaar is opgeheven tot het niveau de bovenaardse krachten van een Maitreya aan te vechten als een soort arrogantie of poging tot onderdrukking van bovenaf naar de kleine man. Enkel Rotterdammers zijn hier volledig serieus in, net zoals de Duitsers die hun aanleg tot fascisme dan maskeren met geadopteerde zwartjes maar in gelijkheid mogelijk nog onderworpener zijn geworden dan in hun voormalige gekweel voor autoriteit.

Reageer
gravatar

Kim Jong-un zit tegenwoordig bij Thuisbezorgd.kp.

Kim Jong-un, voor al uw kroketten!
Wat, raketten?!

En de kroketten at hij zelf?
Nee Zwitserse kaas, exclusief ingevlogen.

Reageer
gravatar

Kim Jong Un: neemt zich voor niet langer meer familieleden en getrouwen te laten doden met een luchtafweerkanon: want ook hij gaat in 2018 bezuinigen en doet dit voortaan met het duurzaam dubbelloops jachtgeweer dat hij gereserveerd had voor DJ Trump.

gravatar

Donald J. Trump: plant dit jaar – i.t.t. zijn oorspronkelijke verkiezingsbelofte- geen ‘overleg’ met zijn dochter Ivanka, zelfs niet die volgens de door hem gedicteerde Consential Sex Act (wederzijds vrijwillig), maar besluit zich te verdiepen in de leer van Adam Smith en Sigmund Freud, op het niveau van Begrijpend Lezen, groep 4.

gravatar

Mark Rutte: (door het tijdelijke lidmaatschap van de Veiligheidsraad toch een aspirant wereldleider), neemt zich voor in 2018 eindelijk de navelstreng met zijn moeder te laten doorknippen,, een gewaagde tattoo te laten zetten door Henk Schiffmacher (Fuck Marianne Thiemstra) en een grondwetswijziging te realiseren die bij elke verkiezing de VVD als grootste partij aanwijst, ongeacht het aantal behaalde zetels.

gravatar

omdat hij geen goed voornemen heeft. Zelf mis ik Emile Roemer in dit lijstje. Volgens mij was zijn nieuwe voornemen om Lillian Marijnissen te overtreffen