YouTube - NH Nieuws

Kerstactie Van der Valk: ruzie met een andere familie dan die van jezelf

Nieuw arrangement succesvol getest

Ben je het zat om met kerst ruzie te maken met je eigen familie? Dan kun je voortaan terecht bij Van der Valk. Bij de restaurantketen kun je ruzie maken met een ándere familie. Het nieuwe arrangement werd dit jaar succesvol getest en is vanaf 2018 te boeken.

“Een heel vernieuwend concept”, zegt woordvoerder Jacqueline van Es trots. “Wij denken hiermee de kersttraditie nét wat meer van deze tijd te maken. Veel mensen zijn wel uitgekeken op hun bloedverwanten. Een oom uit een andere familie op z’n muil meppen kan dan uitkomst bieden.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

die KAA- UU.-TEE mediator heeft hier niks te zeggen!Hier zijn WIJ ,FAMILIES, de baas! Want WIJ FAMILIES zijn de fokking hoeksteen van de samenleving en wij eisen onze plaats op!!