Uncleroo / Shutterstock.com

Rechtbank verbiedt motorclub Bandidos: ‘We hebben even gegoogled wat die naam betekent’

'Dat was even slikken'

De rechtbank in Utrecht heeft woensdag de motorclub Bandidos verboden. Aanleiding voor het verbod was een ontdekking van het Openbaar Ministerie: “We hebben even gegoogled wat ‘Bandidos’ betekent, en ik kan je vertellen, dat was even slikken.”

Het vermoeden leefde al langer bij het OM, maar afgelopen week gaf Google Translate de doorslag: “Lang dachten we: joh, die jongens willen gewoon een beetje rondjes rijden op hun motor, laat ze lekker. Maar toen haalde ik de naam van de vereniging nog eens door de vertaalmachine en wat bleek: Bandidos betekent letterlijk bandieten! Toen hebben we die hele club meteen opgerold.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

That is so stupid of this right bank. I could translate Bandidos for them so they do not have to google i. Of course it means Beagle Boys and is about the bad guyes trying to steal all the money from Dagobert Duck

Reageer
gravatar

Problemen.

We weten dat rancuneuze zielen gaan ronddolen in de tussenwereld. De schemerzone. Mensen met een zesde zintuig krijgen daar last mee.

Reageer
gravatar

Na naastenliefde en diversiteit is nu ook het motorrijden verboden. Maar de roep om meer verboden is sterk. Zo ontvangt Justitie jaarlijks meerdere brieven van Tim Kuik om de Piratenpartij te verbieden. Hij wijst daarbij op internationale verdragen die zee-piraterij afkeuren. De minister heeft laten weten, deze ‘zeerovers’ nog niet aan te pakken, zolang de peilingen daartoe nog geen aanleiding geven. Het hof van de Koning stuurde verder een bedankje dat zijne Majesteit geen inkomstenbelasting hoeft te betalen, “omdat het volk dit graag doet. En als het volk geen brood meer heeft, dan eten ze toch cake?”.

Reageer
gravatar

Mogen ze wel individueel op hun bromfiets door Neerlands dreven toeren? Als ze gewoon met twee woorden spreken en hun hand uitsteken als ze afslaan, zie ik geen probleem.

Reageer