EvenMedia / Youtube.com

538 biedt excuses aan en heeft nog een goede mop

'Het spijt ons ontzettend maar weet je waarom een dom blondje niet kan waterskiën?'

538-DJ Frank Dane heeft zijn excuses aangeboden voor het streaker-incident. “Het spijt ons ontzettend maar weet je waarom een dom blondje niet kan waterskiën? Als het tussen haar benen nat wordt gaat ze liggen.”

Als Dane weer is bijgekomen van het lachen vervolgt hij zijn verontschuldiging aan zangeres Maan. “Achteraf zie ik pas in hoe raar het is om je zo te grazen te nemen. Dit was natuurlijk nooit de bedoeling.” Dane kan zijn schaterlach haast niet meer inhouden. “Dat zei ik vanmorgen ook tegen je moeder!”

Het monumentale werk 100 jaar De Speld – Deel I is nu verkrijgbaar, bestel het hier.
9 van de 10 tandartsen raden dit boek aan.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Eigenlijk moeten ze DJ’s als jullie eruit flikkeren. Eerst gewoon een grap voor je eigen reputatie op te krikken maken door een jonge vrouw op jullie grappige manier te behandelen en vervolgens deze mop te maken. Gewoon oprotten jullie. En ik zal echt niet rusten voordat dat ook gaat gebeuren. Talpa. Daar veeg ik voortaan m’n reet mee af. John de mol gaat hier ook last van krijgen.

Reageer