Wikimedia - Marcus Bengtsson / Wikimedia - César

Nieuwe Deense serie op Netflix: The Borgen Bridge Killing Borgen Borgen Bridge Killing Bridge

Hij is nieuw, Deens, en staat op Netflix

Voor liefhebbers van Deense series op Netflix: er staat een nieuwe Deense serie op Netflix! De serie heet The Borgen Bridge Killing Borgen Borgen Bridge Killing Bridge, is nieuw, Deens, en staat op Netflix.

De nieuwe Deense serie speelt zich af in Denemarken, waar een sombere agent, een grofgebekte politicus en een brug samen een moord moeten oplossen. Hoofdrollen in de nieuwe Deense serie op Netflix zijn weggelegd voor Pilou Asbaek, Pilou Asbaek en Pilou Asbaek.

Bij Netflix zijn ze blij met de nieuwe Deense serie: “We weten dat onze kijkers houden van nieuwe Deense series op Netflix. Ze zijn gek op het trage tempo, de donkere rauwe stijl en hoofdpersonen die ‘statsminister’ zeggen als ze de telefoon opnemen. Bovendien is deze Deense serie nieuw en staat ‘ie op Netflix.”

Het monumentale werk 100 jaar De Speld – Deel I is nu verkrijgbaar, bestel het hier.
9 van de 10 tandartsen raden dit boek aan.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Leuk leuk leuk, ik wist al niet wat ik dit weekend zou moeten doen zo voor Sinterklaas. Veel mensen vieren het natuurlijk nu in het weekend. Ik heb ook vooruitgedacht, voor na Sinterklaas, jawel. En nu blijkt de voorzienigheid voor de rest te zorgen. Die Denen zijn niet helemaal gek.

Reageer
gravatar

Is dat alles waar de Wereldleraar, de Christus, de nieuwe Boeddha, de Imam Mahdi, Krishna, de Messias zich mee bezighoudt?? Waar ben ik dan nog mee bezig? Net nu er een grote doorbraak kan komen op het gebied van het geslachtsneutrale toilet.

gravatar

Ik ben wel eens op vakantie geweest in Denemarken.

Heel somber land, mistroostig zelfs. Met rauwe natuur en in de bediening in het restaurant iemand die de hele tijd “Statsminister, statsminister” schreeuwde.

Nee echt nooit meer! Ik kijk het wel op Netflix.

Reageer
gravatar

Tsk. Wij hebben Flikken Maastricht LPF Eindhoven CSI Thierry Baudet Opsporing Verzocht Erasmusbrug Q&Q Peter R. de Vries Vragenuurtje. Als Pilou dat wist piepte-ie wel anders!

Reageer