YT - Bravo! Vail

Dirigent geeft in nieuw programma leiding aan orkest vol BN’ers

In Orchestro nemen 126 sterren plaats in orkestbak

Avrotros heeft een nieuw programma, Orchestro. In dit nieuwe programma moet een professionele dirigent leiding geven aan een symfonieorkest dat volledig bestaat uit bekende Nederlanders.

In de eerste aflevering staat dirigent Jaap van Zweden centraal. Samen met 126 sterren gaat hij proberen de 3e symfonie van Beethoven ten gehore te brengen. Onder andere de volgende BN’ers nemen plaats in de orkestbak:

De Braboneger (harp)
Nick & Simon (pauken)
Winston Bogarde (contrabas)
Ferri Somogyi (klarinet)
Fleur Agema (tweede viool)
Frans Hoek (tweede viool)
Melissa van Andy (hobo)
Jody Bernal (fluit)
Catherine Keyl (tuba)
Jörgen Raymann (tuba)
Sander Lantinga (voetbalanalist)
Jan van Halst (trompet)
KVV Quick Boys (altviool)
Syp Wynia (trombone)
Wibi Soerjadi (triangel)
Monique Smit (trompet)

Het monumentale werk 100 jaar De Speld – Deel I is nu verkrijgbaar, bestel het hier.
9 van de 10 tandartsen raden dit boek aan.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het format blijkt niet sterk en wordt als volgt gewijzigd: het orkest krijgt instructie symfonie A te spelen, terwijl de topdirigenten zich voorbereiden op symfonie B en symf. B ook dirigeren. Het jurylid dat het beste kan formuleren wat er niet klopt is winnaar..

Reageer
gravatar

Een uitstekend idee voor een aanstekelijk format, Talpa of Endemol Enterprises neemt binnenkort beslist contact met u op. Keep in touch

gravatar

Maar ze kan nóg beter pokeren, dát heeft ze geleerd toen ze de wegvallende tv-reclames voor Rabo-Bank hypotheken moest compenseren. Maar altijd is het een plezier om haar in de kaart te kijken: a feast for sour eyes, als het ware.

gravatar

Na jaren actief te hebben deelgeomen aan de gesprekken over de stukjes zoals hierboven denk ik dat ik begrijp hoe het werkt op deze site. Verbeter me gerust als ik het fout heb:
Er wordt een onderdeel uit het dagelijks leven uitverlicht en vergroot. Dan wordt dat onderdeel 180 graden gedraaid waardoor het tegenovergestelde wordt beweerd. Dat is grappig.

Daaronder kun je dan reageren. Dat mag op een grappige manier, maar dat is niet verplicht.

Ik vind het in ieder geval een lollig format. Het is natuurlijk wel namaak nieuws, maar dat is juist mode.

Ik hoor het graag als anderen een andere visie hebben.

Reageer
gravatar

Een beetje misleidend is het wel, en behoorlijk duister ook. Wie garandeert mij dat mijn bijdragen niet rechtstreeks richting Kremlin gaan?

gravatar

Gelukkig zijn er herkansingen genoeg om te zien hoe ze zich voor lul zetten. Iedere avond, op elk tijdstip. Alleen hebben de prigramma’s dan andere namen

gravatar

if you want English lessons and want to learn English good, you can get lessons from me. I’m the bestest translating Translator in the world. Better then Yahoo Translate! And that for the price of 1000 English pounds!

gravatar

wat voegt een voetbalanalist toe aan een orkest? Of is het dat de dirigent een stokkie heeft en dat het woord anaal in analist zit? Het is wel standaardprocedure in de showbusiness tegenwoordig

Reageer
gravatar

Nou denk ik dat het minder gênant is om hongerend en in je blote kont een paar maanden over een regenachtig tropisch eiland te rennen, dan om zonder enig talent als bagage onder Jaap van Zweden in een orkest te spelen. Je moet maar durven!

Reageer