AD op 1 in AD-krantentest

Krant blinkt uit in neutraliteit

Het Algemeen Dagblad is opnieuw de beste krant van Nederland. Dat is de uitkomst van de jaarlijkse AD-krantentest.

“Op al onze beoordelingscriteria kwam het AD als beste uit de test. Vooral wat betreft neutraliteit laat het AD de concurrentie ver achter zich”, luidt het juryrapport van de AD-krantenjury, bestaande uit hoofdredacteur Hans Nijenhuis, Rien van Eyk van Senseo en haringkeurmeester Aad Taal.

Grootste reden voor de glansrijke zege van het AD is volgens de jury de AD oliebollentest. “Daarmee laat de krant zien niets uit de weg te gaan op het gebied van waarheidsvinding, zelfs wanneer dat het ‘t einde van een kleine ondernemer kan betekenen. Daarmee zijn ze een lichtend voorbeeld in de journalistiek.”

Het monumentale werk 100 jaar De Speld – Deel I is nu verkrijgbaar, bestel het hier.
9 van de 10 tandartsen raden dit boek aan.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De uitslag: jan hendrik (november 16th), met “Wij eenden van AD adviseren AD!”. Het element “WC-” ontbreekt weliswaar, maar de bijdrage wordt toch goedgekeurd. De prijs is een (virtuele) badeend.

gravatar

De onvrede van de lezer is dat hij te stom is om te lezen wat er staat. Iemand die zich daarvoor uitslooft is een dwaas.
Er zijn een miljoen mensen bezig met een eigen boek schrijven (autobiografie). Waarom niet gewoon iedereen zijn eigen boek of krant?
Lezen is ook projectie.

Reageer
gravatar

Je kunt beter geen kranten meer lezen. Van lezen krijgt prikogen. Het AD laat maar weer eens zien dat kranten verspreiders van nepnieuws zijn. Vooral links georiënteerde kranten zoals de Volkskrant c.q. ‘De Azijnbode’ hebben daar een handje van.

Facebook is veel fijner. Daar kun je alles vinden wat je wilt bekijken.

#MeCorrie

Reageer
gravatar

Het is opvallend dat mevrouw Corrie zo vaak reageert in het linksgeoriënteerde De Speld, waarin niemand haar noch haar souffleur Geert W. serieus neemt.