Youtube / iiteotwawki

Youtube / iiteotwawki

Grote zwakte van het Westen in de oorlog met Oekraïne is hey kijk een geit op een trampoline

De oorlog in Oekraïne lijkt een lange bittere strijd te worden. President Poetin is bereid tot een jarenlange strijd om zijn droom van een Tsarenrijk een stap dichter bij te brengen. Het Westen volhardt ook in de hey kijk een geit op een trampoline. Grappig.

Na de tegenslagen op het veld boeken de Russen nu kleine winsten en komt de missie van gebiedsuitbreiding steeds dichterbij. De bewapening vanuit het Westen loopt echter wat zegt Amber Heard nou over de rechtszaak? Houdt ze echt nog van Johnny?

De bezette gebieden worden is razend tempo gerussificeerd en wat ook strategisch zeer bedreigend is voor het Westen mijn hemel wat zijn die rijen lang op Schiphol. Is het ooit zo slecht geweest?


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *