PixieMe / Shutterstock.com

Investeer nu in Bitcoin, en nu niet meer

En nu weer wel

Dacht jij al een tijd aan een investering in Bitcoin? Dan is dit hét moment om te investeren, de waarde is namelijk flink gedaald. En nu niet meer.

Volgens financieel expert Flemmo te Gader is dit het beste moment om te investeren in cryptocurrency: “Ah, nu niet meer. De koers gaat vaak met pieken en dalen, dus je moet nu instappen! NU NU! Nee, nee, wacht maar even. Nu is het al te laat. Als je slim bent wacht je op het juiste moment.”

Er zijn namelijk ook verkeerde momenten om te investeren in digitale valuta, vertelt Te Gader: “Een vriend van mij heeft net nog 10.000 euro verloren aan Bitcoin. Nee, wacht, hij heeft het alweer terug. Laat maar, daar gaat m’n voorbeeld. De munt is nu weer flink aan het stijgen.” Wat dan wel de beste zet is, is volgens Te Gader helder: “Verkopen natuurlijk! Alles op de beurs! Nee, nee wacht stop, vasthouden, niks doen.”

Een ding is duidelijk: in de Bitcoin ligt de toekomst. “Nee hoor, nu al niet meer. Ethereum, dat moet je hebben. Als je slim bent, zet je daar nu alles op in. Je moet nu investeren. NU NU!”

Het monumentale werk 100 jaar De Speld Deel I is nu verkrijgbaar, bestel het hier
9 van de 10 tandartsen raden dit boek aan.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Welnee, u geeft gewoon uw public key aan de persoon achter de kassa, gebruikt uw private key om de transactie te accorderen, wacht twee uur tot u vijf of zes verificaties heeft, en u kunt uw latte mocchialatella gelijk meenemen.