Martin.o / Wikimedia Commons

Mensen die ‘Whole Again’ van Atomic Kitten NU in hun hoofd hebben

Jij

Uit grootschalig onderzoek onder mensen tussen de 18 en 45 blijkt dat niemand het liedje ‘Whole Again’ van Atomic Kitten (looking back on when we first met – AAAAAIIIIIII cannot escaaaaape and I cannot forget) in zijn hoofd heeft. Toch zijn er zoals altijd uitzonderingen. Jij.

Hetzelfde onderzoek toont aan dat de mensen die het liedje ‘Whole Again’, van Atomic Kitten (baaaaaaaaby you’re the one – you still turn me ooooon), wél in hun hoofd hebben, de hele fucking tijd dat derde couplet herhalen.

Het monumentale werk 100 jaar De Speld Deel I is nu verkrijgbaar, bestel het hier.
9 van de 10 tandartsen raden dit boek aan.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Tijdens en door de Franse revolutie (1789) zijn een groot aantal mensen bevrijd van liedjes in hun hoofd. Door de Guillotine. Tegenwoordig doet ook I.S. dat nog, weliswaar niet meer guillotinaal (dat gaat te vlug) maar handmatig: biologisch groener en duurzamer.

Reageer
gravatar

Ik ken dat liedje niet, maar ben nu in.mijn hoofd wel op zoek naar een ander liedje waarvan ik vermoed dat lezers het kennen en dit dan de hele dag te pas en te onpas neuriën. Ja dát nummer bedoel ik ?.

Reageer
gravatar

Pfoe, moeilijk. Que si que no? 15 miljoen mensen? Wilhelmus van Nassouwe? Dragostea din tei? Nee sorry, ik kom er niet uit. Geef ‘s een hint.

gravatar

“Air” is al eens een keer ernstig misbruikt voor shampoo-reclame. De dader is er toen straffeloos mee weg gekomen door te stellen dat het een heel eigen arrangement was van Burt Bacharach. Tja, toen moést men -op last van de RVD- Amerikaanse multinationals nog geloven. op hun woord.

gravatar

Olé olé, oké oké/
Het gaat om het hier en nu/
Bru nu, Bru nu/
Una paloma blanca, una paloma blanca/
Ik heb een band/
Met Schouwen-Duiveland/
Ons ei-land, ons ei-land/

Reageer