#metoo krijgt tweede seizoen

De populaire serie #metoo krijgt een tweede seizoen. Dat heeft producent Twitter bekendgemaakt.

Het eerste seizoen van #metoo was in eerste instantie geschreven als miniserie, maar de schrijvers stuitten op zoveel materiaal en verhalen dat ze er makkelijk een dertiendelige reeks van maakten. De makers oordelen nu dat er nog genoeg in het vat zit voor een tweede seizoen.

#metoo vertrekt vanuit de gedachte dat er geen rechtsprekende macht is. Zondaars worden publiekelijk aan de schandpaal genageld, slachtoffers worden publiekelijk geridiculiseerd. Het is een absurde wereld, maar de makers houden ons tegelijkertijd een spiegel voor: de acteurswereld is compleet fucked up.

Regisseur Jeroen Pauw wil nog weinig kwijt over het nieuwe seizoen, behalve dat het weer bol zal staan van de beschuldigingen die eigenlijk thuishoren in de rechtszaal.

Het monumentale werk 100 jaar De Speld Deel I is nu verkrijgbaar, bestel het hier.
9 van de 10 tandartsen raden dit boek aan.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Als ik het slot van het bovenstaande artikel goed begrijp, is het monumentale werk Honderd jaar De Speld deel I de bron van het script van het eerste seizoen van #MeToo.

Ik ben benieuwd naar het tweede deel: #MeToo two.

Reageer
gravatar

Nederlandse meisje worden gediscrimineerd net als wij. Kom maar bij Achraf. Wij hele goed man. Wij geen homo zijn. Altijd naar ons kijk.

Reageer
gravatar

Frappant is dat zowel acteurs als crew leden met wissellende bezetting aan de serie deelnemen. Ik blijf altijd graag op de hoogte wie er nu weer uit de serie wordt geschreven. Dat houdt het boeiend, niet alleen inhoudelijk maar ook op metafysisch niveau.

Reageer
gravatar

die schandalen is de reden dat ik niet acteur wilde worden. Het zijn altijd oude, lelijke mannen die doen aan seksuele misbruik en nooit eens mooie, knappe jongen vrouwen

Reageer
gravatar

Ik hele mooi man zijn.
Ik niet hoeven misbruik seksuele te doen, want ze allemaal mij wil.
Nederlanders allemaal oude vieze mannetje.
Racisten.