Bron Flickr - European People's Party - CC 2.0

Eurlings vervangt Kevin Spacey als ‘inspirational speaker’ op ING-evenement

IOC-lid geeft sessie over doorwerken na veelbesproken misdragingen

Vanwege herhaaldelijk seksueel misbruik is Kevin Spacey niet meer welkom als ‘inspirational speaker’ op een ING-evenement. Vandaag maakt de organisatie van het evenement bekend dat hij vervangen zal worden door Camiel Eurlings.

Op het businessevent zal het IOC-lid een sessie houden over hoe je na veelbesproken misdragingen toch gewoon kunt blijven doorwerken in een hoge representatieve functie: “Camiel kan onze bezoekers bijvoorbeeld leren hoe je na mishandeling van je zwangere vriendin een Verklaring Omtrent Gedrag toegewezen kunt krijgen, daar hebben onze bezoekers behoefte aan.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Deze speciale VOG wordt alleen verstrekt door de gekozen burgemeester Thom de Graaffff. Pracht initiatief van deze gekozen burgervader en nu wil ie het per referendum gaan doen. Lang leve Deezenzestig! De principiële standvastigheid van dezen Craten is een verademing de verder corrupte politiek.

Reageer
gravatar

Ongelofelijk dat zo n veroordeelde een verklaring goed gedrag kan krijgen.
Nog onbegrijpelijker dat het IOC het vervolgens geen probleem vindt.
Blijft een ‘old boys network’

Reageer
gravatar

Het gaat er immers niet om wat je doet of wie je bent, maar hoe je eruitziet.
Bijvoorbeeld het colbert in dezelfde trant als het haar dragen. Een beetje los maar toch officieel. Hierin ligt een belangrijke hint tot succes.
Hieraan herkent iedereen je karakter.
Flexibel maar toch stijlvol.

Reageer