Oom Theo heeft niet door dat hij al 4 maanden vegetariër is

‘Ik ben toch verdomme geen konijn?’

“Echte mannen eten vlees”, vertelt oom Theo terwijl hij tevreden zijn derde vegetarische burger naar binnen werkt. Hij heeft er geen weet van dat zijn vrouw Willeke hem al vegetarisch eten voorschotelt vanaf het moment dat ze vier maanden geleden een documentaire zag over de vleesindustrie.

“Dat mietje van hiernaast eet dus geen vlees hè. Ik snap niet hoe hij dat volhoudt”, vervolgt oom Theo al smakkend zijn monoloog. “Wat is hij? Een konijn?” Oom Theo begint te lachen. “HAHAHA, pas op dat hij niet de wortels uit onze tuin jat, HAHA”, buldert Theo. “Nee serieus, ik zou niet kunnen leven zonder een lekker sappig stukje vlees in de avond.”

Een half uur na het avondeten is Theo in slaap gevallen op de bank. Zijn vrouw gooit snel de vuilniszakken weg met het bewijs van haar verraad, de verpakkingen van Valess. “Zo help ik de dieren én houd ik mijn huwelijk in stand”, aldus Willeke. “Maar als hij erachter komt dan kan ik mijn spullen pakken.”

Wie heeft er vlees nodig als er minstens net zo lekkere vleesvrije producten verkrijgbaar zijn? Valess heeft de lekkerste burger ooit ontwikkeld. Probeer de burger snel en laat weten wat je ervan vindt. Tijdelijk geldt: niet tevreden = geld terug!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Meneer Pfeijffer, uw openlijke gekte was voor de nazi’s ook nicht erwunscht…Maar dat heeft u vast vroeger niet geleerd op school, omdat u kennelijk zelf dictator aan het spelen was..Ik wens u minimaal de ziekte van Pfeiffer toe
.

Reageer
gravatar

Luister eens Valess, wij zullen er alles aan doen om u, uw vreselijke burgers en alle aanverwante doorgedraaide rommel af te laten sterven.

Veel problemen in ons land worden veroorzaakt door burgers. Onderwijs bijvoorbeeld en gezondheidszorg. Maar ook werkloosheid, files en defensie. Allemaal door burgers. Deze tijd vraagt om wantrouwen ten aanzien van alle burgers. Uw burgers. Wij kunnen U alleen bestrijden als we het samen doen. Samen, tegen U; Flikker toch op!

Partij Tegen De Burger.

Reageer