Youtube.com / De Telegraaf

Schiphol: geluidshinder rond aanstelling Schultz blijft onder wettelijke norm

Schreeuwen op sociale media niet hard genoeg om af te zien van mogelijke benoeming

De mogelijke benoeming van minister Schultz van Haegen als baas van Schiphol heeft tot veel geschreeuw geleid op Twitter en in de kranten. Volgens de luchthaven blijft het geluidshinder echter binnen de perken en is er juridisch geen enkele noodzaak om van de benoeming af te zien.

“De geluidsoverlast is voor ons natuurlijk best vervelend, maar het is onvermijdelijk bij belangenverstrengeling in een democratische rechtsstaat,” verklaart Schiphol. “Hoe dan ook zal de overlast binnen de wettelijke norm vallen. Wij zullen er dan ook ‘s nachts niet van wakker liggen.”

 

Op 1 november komt 100 jaar De Speld Deel I uit, reserveer nu alvast een exemplaar.
9 van de 10 tandartsen raden dit boek aan.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Toch uitkijken dat hij niet door een posse wraakbeluste eigenaren van verzakte huizen en onder water staande hypotheken wordt gelyncht. Maar qua Beerenburg en FC Groningen gaat er inderdaad NIETS boven Groningen.

gravatar

Ja logisch, anders kan de VVD wel aan de gang blijven met geurvreters bij benoemingen van vrouwelijke ministers waar een luchtje aan zit; met echtgenoten in de toeleverende sfeer. Alle vrouwelijke VVD-ministers hebben daar last van.