Waldemar Manfred Seehagen / Shutterstock.com

Kleuter verkleed als Spiderman doet zich beter voor dan hij is

Pretentieuze Dieter (9) durft niet eens hallo te zeggen tegen volwassenen

Als het aan de negenjarige Dieter zou liggen, moeten we hem allemaal Spiderman noemen. De pretentieuze kleuter doet alsof hij bovennatuurlijke krachten heeft, alleen omdat hij een rood met blauw pak aan heeft.

Toen zijn moeder hem het verkleedkostuum cadeau deed, had ze geen idee dat het haar kind zou veranderen in een omhooggevallen poseur. “Er hangt zo’n aura om hem heen van ‘ik ben Spiderman, ik kan tussen flatgebouwen doorzwieren met mijn spinrag en mensen in nood redden’, maar intussen durft hij niet eens hallo te zeggen tegen volwassenen.”

Dieter beweert op muren te kunnen klimmen en spinnenwebben te kunnen schieten, maar volgens zijn moeder is daar niets van waar. “Allemaal show. Ik heb hem laatst in zijn synthetische pakje op straat gezet en toen moest meneer de superheld ineens huilen. ‘Spiderman’ wilde mama’s handje vasthouden. Prima dat je gaat huilen als de hond van de buren naar je blaft, maar doe dan niet alsof je een superheld bent.”

 

Op 1 november komt 100 jaar De Speld Deel I uit, reserveer nu alvast een exemplaar.
9 van de 10 tandartsen raden dit boek aan.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik herken dat verschijnsel….. Uit Amerika, daar loopt ook zo’n figuur in zo’n blauw pak met een rode stropdas die constant de held uithangt. Wat een ellende!!!

Reageer
gravatar

Mwoah, Dietertje is pas negen jaar oud, dat kan nog wel wat worden zodra hij van jeugdtrauma is verlost. In Amerika ‘speelt’ momenteel een geriatrische vastgoedmagnaat met een mierenbrein dat hij president is en de helft van de bevolking gelooft hem: da’s pas erg. In Noord Korea is een babybrein aan ouderlijk toezicht ontsnapt en experimenteert nu -out of the box- met lange afstandsraketten en kernkoppen, da’s nóg erger. Wij zitten daar precies tussen in en kunnen nergens heen: da’s het ergste.

Reageer
gravatar

Wij zitten precies tussen Noord Korea en de VS? Kijk nou eens op een globe in plaats van op een atlantische mercatorprojectie?