Diego Cervo / Shutterstock.com

Dom: vrouw had niet door dat aanranding maar een geintje was

Een pijnlijke inschattingsfout

Had Iris het gisteravond eventjes bij het verkeerde eind! Want die hand in haar broek toen ze aan de bar een droge witte wijn bestelde was gewoon maar een geintje. Een pijnlijke inschattingsfout van Iris, want haar eerste reactie was om de Chardonnay die werd ingeschonken direct over haar schouder in het gezicht van die arme jongen die het helemaal niet zo bedoeld had te kieperen.

“Jezus Christus ben je altijd zo serieus?” vroeg de arme ziel die voor €4,60 aan witte wijn in zijn nette overhemd had. “Ik wilde je net een drankje aanbieden, maar laat nou maar.” Flink balen dus voor Iris, die niet alleen een gratis drankje aan haar neus voorbij zag gaan maar ook nog de kans op een leuk gesprek. “Sorry sorry ik ga het goedmaken!” riep Iris, maar de jongen keerde haar zijn doorweekte rug toe. Toch maakte hij nog wel even een pijpbeweginkje als afscheid.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Blijkbaar had ze de wijn aan de achterkant in zijn shirt gegoten.
Dat is niet gelijk duidelijk.
Ook is hiermee minder duidelijk waar hij haar in haar broek pakte. Misschien in haar pijpen.
De regels zijn misschien veranderd.

Reageer
gravatar

Precies, kan men (met DROGE OGEN) beweren dat een droge witte wijn een nog-niet-dronken vrouw NATTIGHEID kan laten voelen?

gravatar

Nee, Viesman, driewerf neen. Je hebt niet goed opgelet, sexmaster DJ Trump heeft nog zó gezegd: “Grab ‘m by the pussy”, dus “no beating around the bush” maar gelijk naar ‘third base. Geen gelul, gebak van Krul……!