Syda Productions / Shutterstock.com

Man die zich belazerd voelt door politiek vertrouwt nieuwe politicus volledig

‘Hij gaat de boel daar opschudden, dat heeft hij beloofd’

Arno Versluijs (49) uit Goes heeft geen goed woord over voor de politiek. Volgens Arno wordt hij al tientallen jaren belazerd door de Haagse elite. Gelukkig gloort er hoop: hij vertrouwt een nieuwe politicus voor honderd procent.

“Allemaal één pot nat.” Arno spuugt zijn woorden uit als we hem vragen naar de Nederlandse politieke partijen. “Wie er ook regeert, ze pakken je toch wel. Ik geloofde vroeger in die vuilakken van D66 en ik heb nog een tijd hoop gehad op Geert Wilders. Maar de PVV heeft in al die jaren ook nog nooit iets klaargespeeld. Ik ben er helemaal klaar mee.”

Omdat hij de politiek verafschuwt, zet Arno nu al zijn kaarten op een nieuwe politicus: “Thierry Baudet gaat de boel daar opschudden, dat heeft hij beloofd. Hij heeft een politieke partij, een wetenschappelijk instituut en een jongerenbeweging, dus hij is heel serieus. Eindelijk wordt er weer naar het volk geluisterd.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Geachte mijnheer Versluijs, beste Arno,

Uw hoopvolle woorden zijn hartverwarmend. U hebt op de juiste man gestemd. De kiezer heeft altijd gelijk. Ik zal er dan ook mijn stinkende best voor doen, uw onverdiend vertrouwen niet te beschamen, althans niet te snel. Wilders heeft u belazerd, maar u kunt op mij rekenen: ik zal niet voor hem onderdoen. Het nationalisme heeft in het verleden niets dan goeds gebracht, aan wie hebben we de autobaan en de volkswagen te danken? Niet aan de Haagse elite. Ik bedoel maar. Mijn strijd is nog maar pas begonnen. Nederland heeft meer levensruimte nodig. Let op mijn woorden: IK word minister-president!!

Reageer
gravatar

Ach, die minkukel Baudet is toch die mijnheer die om niet te discrimineren het woord ´ras´ heeft vervangen door ´cultuur´? En die moeilijke woorden gebruikt om upper-class over te komen?? Je mag het dus niet zeggen maar eigenlijk is het dus gewoon een……

Reageer
gravatar

Arno Versluijs (49) uit Goes is misschien nog een beetje te jong om ervan doordrongen te zijn dat geen enkele politicus na zijn of haar verkiezing zijn of haar beloften nakomt.

Reageer
gravatar

Wat heel belangrijk is, is dat je de mens achter de politicus blijft zien. Wat is er nu menselijker dan fouten maken? En wie blundert er grootser en opzichtiger dan T.B.?

Reageer
gravatar

Wat een domme man. Niet nadenken, gewoon Roemer stemmen. Soms lijken zijn acties vreemd, maar op lange termijn komt dan de ware aap uit de mouw en zie je zijn briljantheid!

Reageer