YouTube: Dierenbescherming

Belastingdienst wint 3 ton bij Miljoenenjacht

29% van 1,1 miljoen naar kantoor in Terneuzen

Bij de Belastingdienst konden ze gisteren hun ogen niet geloven. Door de kansspelbelasting hadden ze ruim 3 ton gewonnen bij Miljoenenjacht. Presentator Gaston kwam ze het nieuws gisteren hoogstpersoonlijk brengen.

“Goeeedenavond!” begint Gaston enthousiast. “Ik sta hier in Terneuzen voor het kantoor van de Belastingdienst en ik ga even kijken of ze thuis zijn.” Dat waren ze. Binnengekomen ziet de presentator zichzelf terug op een tv-scherm. “Jullie zaten natuurlijk al te kijken he? Kijken jullie iedere week? Ik kom even tussen jullie in zitten.”

Gaston merkt al snel dat de mensen bij de Belastingdienst een beetje overvallen zijn door zijn plotse bezoek en neemt direct weer het woord: “Jullie weten wat dat betekent he? Jullie winnen negenentwintig procent van één komma één miljoen.” Gaston haalt een grote cheque uit de envelop en begint er met een zwarte stift een bedrag op te schrijven. “Drie-hon-derd-vier-en-twin-tig-dui-zend euro! Weten jullie al wat jullie gaan doen met het geld?”

“We beseffen het nog niet helemaal,” stamelt Jaap Uijlenbroek, de baas van de Belastingdienst. “Misschien dat we een nieuw falend ICT-systeem gaan aanschaffen. Maar het is nog een beetje afwachten wat ervan overblijft. Er gaat altijd een bepaald percentage naar het volk. Jammer, maar je moet een gegeven paard niet in de bek kijken. We zijn hartstikke blij.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Zul je zien dat ze als enige in hun straat ook een sleuteltje overhandigd kregen omdat ze weer de bonusprijs van de wegenbelasting hebben gewonnen…

Reageer
gravatar

Hee, wat toevallig. De belastingdienst in Utrecht heeft een vorige keer ook al 324.000 euro gewonnen. En de belastingdienst in Venlo heeft vorig jaar wel twee keer een prijs gewonnen.

Reageer
gravatar

Jammer dat het bedrag niet klopt het Is namelijk het dubbele 1.12 miljoen + nog Is 1.12 miljoen wat onder de andere bewoners Is verdeeld onder de andere lot houders..
Dus 2.24 miljoen daar 29% van is 649.600

Reageer