PRO SHOTS / Toin Damen & Toto

PRO SHOTS / Toin Damen & Toto

Toto publiceert quoteringen eigen rechtszaak

Toto maakte vandaag de quoteringen bekend voor de rechtszaak, aangespannen door een aantal semiprofessionele gokkers. De gebruikers slepen het staatsgokbedrijf is voor de rechter wegens het gedeeltelijk uitbetalen van een gewonnen voetbalweddenschap.

“In principe behandelen wij elke kans om te kapitaliseren op dezelfde manier”, reageert een woordvoerder van het bedrijf. “Een rechtszaak als deze is geen uitzondering daarop.” Het winnen van de zaak door Toto wordt geschat op een odds van 1.15, terwijl de aanklagers op een odds van 7.35 worden geschat.

Toto lijkt daarmee te zeker van hun zaak. Het bedrijf heeft echter aangegeven niet van plan te zijn om bij verlies van de rechtszaak de gokkers volledig uit te betalen. “Uitbetalen zien wij in principe een beetje als bijzaak. Het draait bij ons voornamelijk om de inzet van gebruikers, dat is voor ons nou eenmaal een stuk ludieker en interessanter.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *