EnzoKnol / Youtube.com

6 lessen over de liefde die we kunnen trekken uit de break-up van Enzo Knol

Enzo Knol en Dee zijn uit elkaar. Dat is ronduit verschrikkelijk, maar we kunnen er ook wat van leren. 6 dingen om precies te zijn.

1. Liefde is wanneer twee mensen veel van elkaar houden en zichzelf de hele dag filmen terwijl ze heel gewone dingen doen zoals plamuren of koken of Minecraft.

2. Relaties hebben een sprankeltje nodig. Soms is ‘ie er nog wel, maar te vaak gewoon niet ofzo. En dan moet je even iets vasthouden, zoals een doosje met tissues.

3. Echte liefde is samen onopvallend en volstrekt toevallig overheerlijke vissticks van Kapitein Iglo eten en dat subtiel doch dwingend in beeld brengen. Kapitein Iglo: Lekker voor tussendoor.

4. Knolpower overwint alles. Soms kun je nog wel met elkaar lachen maar dan kun je elkaar gewoon niet meer geven wat je nodig hebt. En dat is gewoon heel erg moeilijk. Kijk, je hebt niet alleen een relatie, je bent ook beste maatjes. Dus waarschijnlijk blijf je nog wel met elkaar omgaan. Knolpower.

5. Naar andermans liefdesproblemen kijken is een prima manier om te vergeten dat Anne niet meer terugbelt sinds die keer dat je dronken in haar bed geplast hebt.

6. Liefde is meelevende reacties plaatsen, zoals ‘first’ of ‘jammer van die dike tieten, like als je dat ook vind’.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Lief is geduldig en vol goedheid. De liefde kent geen afgunst, geen ijdel vertoon en geen zelfgenoegzaamheid. Ze is niet grof en niet zelfzuchtig, ze laat zich niet boos maken en rekent het kwaad niet aan, ze verheugt zich niet over het onrecht maar vind vreugde in de waarheid. alle verdraagt ze, alle gelooft ze, alles hoopt ze, in alles volhardt ze.

Reageer
gravatar

Daar dan, horen jullie het ook eens uit de eerste hand. Afgezien van wat mogelijke schrijffouten (vergeten s-en), maar die horen bij de hoge leeftijd van de schrijver. “Wie oren heeft; die hore”.

gravatar

Van der Plas, ter verduidelijking: ik was er een paar dagen tussenuit en -daardoor- niet in staat deel te nemen aan deze hoogstaande discussie over trans-generationele voortplanting. Tegelijk strelend en irritant is echter dat derden zich dan geroepen voelen hun mening te ventileren via gelijkaardig klinkende toneelnamen. Ik blijf echter bij mijn oorspronkelijke mening omtrent Dee. Enzo vindt vast wel een nieuwe tijdelijke ‘partner van dienst’ onder zijn talrijke vlogger-fans. Troostrijk: Enzo’s vlog wordt dus vervolgd: conform Shakespeare’s “Much ado about nothing”.

Reageer
gravatar

De rechtgeaarde calvinist is er eindelijk uit.
(En wel bij het hele forum.)

“Art is a le that tells the truth.”

gravatar

Gedurende mijn uitgebreide studie naar natuurlijke selectie, ontdekte ik de rol van ‘humor’ daarin: dat outsider en andere ridders altijd een stuk sympathieker reageerden op vrouwen(namen) die ze naar de mond begonnen te praten en edelmoedig verdedigen.

gravatar

De humor heeft zich overigens in werkelijkheid al voortgezet in poging tot moord. Ook dat was deels een ‘grap’ in de context van dit forum. Er zijn twee soorten humor. Humor is altijd gerelateerd aan drama. Behalve bij enkelingen waar iedere boodschap dreigt te verdwijnen, en het forum dat op mag knappen maar doorgaans wegzinkt in de drab van hun individuele illusie. Zo wordt het individu en zijn plichten steeds enger gedefinieerd met tal van verplichtingen daarbovenop van staatswege. Dat gaat zo ver dat enkel de tiendubbele persoonlijkheid redding kan brengen.

gravatar

Het niveau van outsider heeft wel wat weg van die twee die nog maar kort geleden binnenkwamen die zo overtuigd waren van hun goede normen dat ze mijn computer, beeldscherm en toetsenbord meenamen als reactie op een commentaar.

gravatar

U praat onverdroten over de 10-voudige persoonlijkheid. Misschien doelt u op de Zeelandse Maitreya en zijn vele manifestaties.
U kunt het weten.

gravatar

De huidige generatie mooie meisjes heeft nogal schrille trekken. Waarschijnlijk een vader of moeder die notaris is. Maar vooruit, de vorige generatie heeft zich niet voortgeplant. Wat de jongens betreft, die hebben nogal bolle ogen waar geen speciaal richtingsgevoel aan te merken valt. De afwijkingen zijn echter de norm geworden, daarin ligt de liefde besloten.

Reageer
gravatar

Zo, van der Pas, ook ontsnapt op proefverlof? Is er al iets gedaan aan het disfunctioneren van de frontale lob? Bij (citaat) :”De vorige generatie heeft zich niet voortgeplant” rijst m.i. de vraag hoe deze generatie in vredesnaam kon ontstaan? Zijn dit dan ‘buitenaardsen’? Bij Enzo dacht ik er het mijne van, maar bij Dee leek het om een standaard normale Millennial te gaan.

gravatar

Outsider,
Misschien heb ik een te gevoelige snaar geraakt waardoor u even de draad kwijt was.
De vorige generatie – mooie meisjes heeft zich niet voortgeplant: ik dacht dat u met uw logische aanleg als vanzelf het zinsverband begreep.

gravatar

Zonder te willen discrimineren: in Nederland kun je aan het uiterlijk van de mensen helder zien wie per decennium de meest invloedrijke politieke partijen zijn geweest. Alleen zij met voldoende geld plantten zich voort. Dat kun je zien aan de overgeërfde nerveuze trekken van de hebzucht.

gravatar

Sorry, outsider, dat ik hoewel er haast bij is, dat geef ik toe, nog geen tijd vrij kon maken voor uw operatie.
Schoenmaker blijf bij je leest. En leest u wat er staat.
Het is Van der Plas en geen Pas.

gravatar

Natuurlijke selectie, zo heeft onderzoek uitgewezen. Zo wordt er in Zeeland een heel nieuw mensenras gecreëerd op Brouwerseiland. Er is nu een forum waar de burgers hun mening kunnen geven over het toerisme.

gravatar

maakte die enzo knol dan ook van dat soort relatieflimpjes zoals bijvoorbeeld paris hilton ooit deed en zo ja waar vind ik die ik vraag dit voor een vriend met interesse in dikke tieten

Reageer
gravatar

knolpower overwint alles ja. Zondagochtend knollen kopen bij dat everzwijn die rondloopt. En dan hopen dat Tom Nook ze voor veel geld verkoopt op een doordeweekse dag. Voor je het weten ben je de knollenkoning. Is ook betere investering dan bitcoins…

Reageer
gravatar

Ze begonnen zich natuurlijk te vervelen binnen de relatie. Naast ons woont Loekie Voort. Lijkt me een leuke nieuwe partner voor Enzo. Kunnen ze samen leuke woordspelletjes spelen met hun eigen namen. Enzo Voort en Loekie Knol.

Reageer