Hoe voorkom je dat Ken zijn gitaar meeneemt naar jouw begrafenis?

Cameraverbod belangrijk onderdeel Kenpreventie

Er hoeft maar heel even een stilte te vallen, of je ziet singer-songwriter Ken naar zijn gitaar grijpen. Zelfs in een volle kroeg laat hij de muziek uitdraaien om zijn nieuwe single te promoten. Nu hij is begonnen met akoestische covers van Calvin Harris laat de vraag je niet meer los: hoe ga jij voorkomen dat hij later met zijn gitaar naar jouw begrafenis komt?

Kenpreventie begint bij het verbieden van camera’s op je begrafenis. Waar camera’s zijn, is Ken en waar Ken is, zijn camera’s. Ook al is het een kleine beveiligingscamera, Ken zal hem vinden. Voor je het weet heeft hij een kampvuur gebouwd en zit hij op zijn gitaar Wonderwall van Oasis te jengelen.

Ken laat geen kans aan zich voorbijgaan om mooie vrouwen te versieren met zijn gitaarspel, breng hem dus niet in verleiding. Eigenlijk is elke vrouw een potentieel gevaar. Thuishouden dus. Daarnaast zou je kunnen denken aan een alcoholvrije bar, regen of toegangspoorten met Kenherkenning. Het kost misschien een paar duiten, maar het scheelt je heel wat Ken. En ellendige gitaarrifjes.

Iedereen heeft weleens over zijn begrafenis nagedacht. Wat je wel wil, of wat je juist niet wil. Met Nuvema leg jij je wensen vast. Goed om geregeld te hebben. Bereken direct je premie.         

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

In Louisiana (U.S.A.) komen er vaak twee swingende dixieland bands op je begrafenis; één betaalde voor stemmige New Orléans-muziek voorafgaand aan de rouwstoet en één playbackende die aansluitend op de rouwstoet toevallige voorbijgangers en belangstellenden van hun portemonnees, creditcards en Rolexen berooft. Een service van het plaatselijke politiekorps dat sinds de orkaan Katrina nog geen salaris heeft ontvangen. Ideetje voor onderbetaalde overheidsdienaren in Nederland?

gravatar

Bij mijn uitvaart wil ik dat de Amerikaanse countryzanger Kenny Rogers al zingend de kist naar mijn graf begeleidt gevolgd door een stoet lijndansers. Bij Nuvema schijnt dat mogelijk te zijn mits je voldoende premie betaald.

Nuvema is mijn dooiefonds!

Toppie.

Corrie.

Reageer
gravatar

“Iedereen heeft wel eens over zijn begrafenis nagedacht”
Past in de categorie “Iedere echte Nederlander kent het Wilhelmus”.

Nee, natuurlijk niet, waarom zou je? Flikker op!

Reageer
gravatar

Ik koop de rechten van “house of the rising sun” en waarschuw de Buma want zonder die verplichte kampvuur-hit durft hij niet en de exorbitant hoge tarieven voor het spelen van dat nummer kan hij niet betalen.

Reageer
gravatar

Zo’n beetje in de stijl van een Ware Gelovige? Dan ben jij nog bescheiden, want die krijgt er 72 met Eeuwige Garantie op Echtheid. Daarentegen zijn de Playmates allemaal individueel ‘gekeurd’ en voorbehandeld door Hugh zelf; met een officieel keuringsrapport en hun eitjes met een “Fipronil-vrij” verklaring.