Shutterstock

Slim: vrouw gaat een half uur voor het boarden alvast in de rij staan zodat ze eerder aankomt

Ria Kerpesteijn heeft een slimmigheidje bedacht om eerder op haar vakantiebestemming aan te komen: een half uur voordat haar vlucht vertrekt gaat ze alvast voor de gate staan.

“Ik zit straks al lekker op het strand terwijl zij nog ergens in het vliegtuig boven de Atlantische Oceaan zitten,” zegt Ria terwijl ze smalend kijkt naar haar medepassagiers die nog rustig zijn blijven zitten. “Ik hoop alleen niet dat dit trucje aanslaat. Straks staat iedereen een half uur voor het boarden al in de rij.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Als je op Eelde airport een half uur eerder incheckt ga je naar een andere bestemming.

Al kan het zijn dat je nu wel een half uur langer moet lopen om in te stappen met de langere start en landingsbaan.

gravatar

Wat een gekkie. Zelf blijf ik liever zo lang mogelijk op de bankjes bij de gate zitten. Dan kan ik alvast wennen aan die uren in het vliegtuig zitten. Bovendien is de kans dan groot dat mijn bagage dan gratis ingecheckt wordt. Super chill! Dan kan ik als ik aankom mooi het vliegveld bekijken terwijl ik wacht tot de koffer op de bagageband aankomt.

Reageer
gravatar

‘Boarden’ (boarding) is eigenlijk een soort instappen.

Met ‘gate’ wordt poort, oftewel toegang, bedoeld.

Voor een ‘ticket’ zou men ook gewoon kaartje kunnen zeggen, al zal de huppelkut achter de balie dat eerst niet begrijpen.

Reageer