Mary zamelt regenlaarzen in voor KWF Kankerbestrijding

‘Geld geven is zo makkelijk’

Mary Arons uit Spijkenisse wilde iets doen voor mensen met kanker. Gewoon geld geven vond ze echter ‘te makkelijk’. Daarom bedacht Mary iets anders: ze zamelt lucifers, kompassen en regenlaarzen in voor KWF Kankerbestrijding.

“Ik wilde iets concreets doen”, legt Mary uit. “Geld geven geeft geen voldoening. Toen dacht ik: waar zouden kankerpatiënten behoefte aan hebben? Voedsel krijgen ze al wel, medicijnen ook. Maar als ze lucifers of regenlaarzen willen hebben, dan moeten ze dat zelf regelen.”

Mary besloot niet al te lang na te denken, maar in actie te komen. “Ik ben het type ‘niet lullen, maar poetsen’. Daarom heb ik meteen een Facebook-pagina opgericht met informatie hoe mensen hun laarzen en kompassen kunnen doneren. Het voelt ontzettend goed om echt iets te dóen.”

Wil je meer weten over de actie van Mary? WNL en het Algemeen Dagblad besteden er binnenkort ongetwijfeld aandacht aan.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

ook een mooie kankerbestrijdingactie is om mensen die lijden aan kanker burgemeester van Amsterdam te maken. Zo kunnen ze de laatste maanden van hun leven nog nuttig maken voor de maatschappij

Reageer