Wikimedia Commons / Balou46 / CC 3.0

Hoe je als vrouw plassen in een urinoir kan combineren met het moederschap

En ondertussen ook een carrière opbouwt, een sexy partner bent en een sociaal dier blijft

Het combineren van een carrière, gezin en volle blaas na het uitgaan is niet eenvoudig.
Maar dat het mogelijk is bewijst jonge ondernemer Katja van Mollevangen (31). Ze is een werkende moeder van twee kinderen en plast regelmatig in een urinoir.

“Meestal gaat het vrij goed om die verschillende dingen te jongleren. Ik vind dat je je als vrouw niet moet laten wijsmaken dat je allemaal dingen niet kan”, vertelt Katja terwijl ze haar dochter een groentenpapje voert en een doekje over het aanrecht haalt. “Ik bestel bijvoorbeeld tussen yoga en de oudergesprekjes door alvast de boodschappen, en dan houd ik nog precies genoeg tijd over om in een urinoir te plassen. Gewoon een kwestie van goed plannen.”

Bovendien lukt het Katja om een rijk sociaal leven te onderhouden: “Ik vind het belangrijk om tussen alle verplichtingen door ook genoeg tijd te hebben om lekker een wijntje te drinken met mijn vriendinnen, een bioscoopje te pakken of gewoon even lekker te bellen en bij te kletsen in een urinoir. Ontspanning vind ik ook echt belangrijk.”

Maar is Katja ook sexy? Ook dat is Katja. “Het is gewoon een kwestie van niet over je eigen enkels stralen. Dat is best weleens lastig, maar het kan wel. Als je er maar in gelooft.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De emancipatie is pas geslaagd als ‘de vrouw’ niet per sé alles zelf moet doen, maar ook met gerust hart enkele taken aan Willem-Ernst kan overlaten. Niemand die met zoveel flair over zijn enkels straalt als Willem-Ernst.

Reageer
gravatar

lastig, maar…
Als je onderbroeken in de kast liggen terwijl een vrouw overal in bed mag urineren van je, dan, uh, Whoisyoordaddy, heet je vader Fred Trump.

gravatar

Mr. Wiemersma is iemand waar ik al langer van vermoedde dat hij de mannenzaak verraadt met zijn taaltechnische grappen.