YouTube - ERA van de Steege

Deze lolbroek zet allemaal huizen van anderen op Funda

Wat een aso!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Met de regelmatige huizenmarkt advertenties kun je net zo goed gemeenteraad of B&W helemaal afschrijven.
Waarschijnlijk is zoiets ook het geval met de Nederlandse regering.
Ieder verband tussen huis en thuis is weg.
Arm volk.

Reageer
gravatar

Ik las eens een stuk van een journalist/columnist dat een vriend me liet zien. Het betoog leidde langzaam maar zeker naar een conclusie lom daarna precies het tegendeel te beweren en je broek erbij afzakt. Zo gooien Nederlanders met hun oprechtheid altijd hun eigen ramen in. Het is intellectuele decadentie. Spelbedervers. Vorm zonder inhoud. Zo worden ook de bijdragen van sommige mensen zodanig verdund dat ieder punt weg is en ze samen op de foto mogen met een kermisbrilletje.