Dafinchi / Shutterstock.com

Mensen zetten massaal hun huis op Funda om voor zaterdag dak- en thuisloos te zijn

‘Eerste bod al binnen’

Na de persconferentie van gistermiddag, waarin Mark Rutte en Hugo de Jonge het voornemen om een avondklok in te stellen bekendmaakten, zetten mensen massaal hun huis op Funda. Op die manier hopen ze voor zaterdag dak-en thuisloos te zijn en zo alsnog na 20.30 op straat te kunnen zijn.

Het stel Patrick en Lieke uit Haarlem zetten hun stulpje ook direct na de persconferentie op de huizensite om zo het kabinet te slim af te zijn. Ze hadden hun woning aan de Zuiderstraat net met veel pijn en moeite drie maanden geleden gekocht. “Het was voor ons als starters een hele opgave om de financiën rond te krijgen. Dus het deed wel een beetje pijn om dit te doen. Maar we hebben het eerste bod al binnen, dus met het een beetje geluk gaat het lukken om er voor zaterdag weer vanaf te zijn!“, vertelt de 32-jarige Lieke.

Ze denkt niet dat ze spijt krijgen van de beslissing. “Tuurlijk, een dak boven je hoofd is leuk. Maar we vinden onze avondwandeling door de regen en de wind nét even wat belangrijker.” 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *