Alexey Lesik / Shutterstock.com

Buitenkans: VIP mag zich drie meter achter publiek vervelen op verhoginkje

'Verschil moet er zijn hè'

Jeremy (27) kon zijn geluk niet op toen hij een VIP-uitnodiging ontving voor Club La Roja. Nu kon hij eindelijk eens zelf drie meter achter het podium staan en zich vervelen met een veel te dure fles champagne in gezelschap van mensen die hij een beetje kent maar net niet goed genoeg om echt een leuk gesprek mee te hebben. “Heel vet!”

Om zich toegang tot achter de afzetpalen te verschaffen hoefde Jeremy alleen maar zijn uitnodiging op naam en zeventig euro cash aan de kwaad kijkende bouncer te overhandigen. “Maar dan heb je ook wat. Kleverige skailederen bankstellen op een verhoogd podium zodat je in de verte de feestende massa beneden kunt overzien. En van de serveerster in bikini die je niet aankijkt als je iets vraagt kregen we zelfs een welkomstshotje!”

Jeremy heeft gedurende de 6 uur dat hij in de club was het ‘normale’ publiek uitgebreid bestudeerd. “Die stakkers weten waarschijnlijk niet eens dat hier een VIP-bar zit, waar mensen zich stierlijk zitten te vervelen en zeven keer de prijs voor een biertje betalen. Maar ja, verschil moet er zijn hè. Goed dat zoiets ook visueel onderstreept wordt met afzetlint.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *