Bron RTL

Man wint 125.000 euro bij Miljoenenjacht en koopt daarvan een slepende procedure

‘Dit was al heel lang mijn droom’

Vier jaar geleden won Arrold van den Hurk 125.000 euro bij Miljoenenjacht. Destijds wist hij al meteen waar hij het geld aan zou gaan uitgeven: een kansloze slepende procedure tegen een groot mediabedrijf.

Daar heeft hij nog altijd geen spijt van: “Dit was al heel lang mijn droom, maar ik had er al die tijd geen geld voor. Dus toen ik dat bedrag won, dacht ik meteen: kom maar op met die procedurele kosten! Ik ben meteen in zee gegaan met een opportunistische advocaat.”

Vandaag kwam een einde aan het slepende proceduresprookje van Van der Hurk: “Het was elke cent waard. Maar als ik eerlijk ben is het toch wel jammer dat ik niet een paar miljoen heb gewonnen toen. Dan had ik nog een paar keer in hoger beroep kunnen gaan.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Geachte directie van De Speld,

Ik kreeg vorige week voor mijn reactie op een artikel van De Speld niet de meeste punten, terwijl ik meteen al spijt had toen ik in de haast op een verkeerde toets had gedrukt.

Ik eis schadeloosstelling.

Mr Plasman heeft mij al gebeld. Ik stel een minnelijke schikking voor.

Hoogachtend

Mevr. Groote-Beck
Slachtoffer van De Speld

Reageer
gravatar

Ik eis dat De Speld een item gaat maken over de schikking met de aap die een selfie heeft gemaakt. Dat is namelijk een grappige gebeurtenis, dus ik heb er recht op dat DS het nóg grappiger gaat maken.

Reageer